|
![]() |
#481 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@FelixBBB031: probaj ovdje naći main i FS za svoju verziju moba: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=9443&st=0 Pazi na CID i boju, ali pretpostavljam da to već i sam znaš jer si ga pokušao flashati..
![]() |
![]() |
#482 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo imam jedan problem izbrisa sam menu filove i ubacija nove na memorysticku i sad kad idem stavit novi menu nemogu preimenovat onaj koji hoću koristit u menu,nego mi non stop vraća prethodni naziv.Do čega bi to moglo biti?
![]() |
#483 |
49%winner
|
Ako sve napravio kao prema tutorialu, onda menu koji ćeš koristiti preimenuješ u windowsima kad spojiš mob. Pretpostavljam da imaš više menua u zasebnim folderima i da želiš svako tolko samo promjeniti ime foldera da dobiješ novi menu..
![]() |
![]() |
#484 |
|
Pa ja san ima više menia u zasebnim folderima i samo bi prominia ime kojeg želim koristiti u menu i ugasija mob. i to je to ,međutim izbrisa san sve menie ubacija nove ali sad nemogu preimenovat niti jedan i nekužim u čemu je stvar
![]() |
#485 |
|
a hebote kad stavim ove menie šta je crni stavija na prvoj stranici sve uredu a čim stavim neki šta san ja skinija nemogu isti preimenovati u mobitelu a i kad ga probam obrisat kaže da nisu sve datoteke obrisane pa moran spajat ne comp da bi ga obrisa.I tako sa svim ostalim menu folderima koje san skinija jedino mogu ove od crnoga s njima nema problema a bilo koji drugi da stavim ne mogu ga preimenovat, neznan koji je kur..c.Možda da napravim format c memory sticka?Neznan je li to razlog ali kad u mob. uđem u folder nekog od menia unutra se nalaze ikone,menu datoteka,i neka thumbs datoteka,dok kad uđem u folder ovih novih menia koje san doda u njima ima još jedna dodatna desktop datoteka,jeli to možda razlog?ali baza je da kad otvorim isti menu na compu jedino mogu vidit ikone i menu datoteku a tu desktop ne mogu .Ma sad san sve zakomplicira ako ko skuži šta san tija pitat i zna riješenje unaprijed hvala ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 23.09.2007. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
|
poz ljudi imam problem vec na samom pocetku instaliro sam usb flash driver,na kompu nema SE Suitea ni drugih drivera drzim c i konektiram mob preko usba ali mi se mob upali nakon sta ga spojim u cemu je problem ako znate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
49%winner
|
@Crimecop: da li ti se ikone u tim novim menijima zovi isto kao i ikone u menijima od Crnog? Ako ne, onda je to problem jer shortcuti koje si uploadao u mob sadrže sljedeći sadržaj: /card/MSSEMC/Media files/other/menu/menu/icon1_selected.gif mislim da ćeš ostatak skužiti... @rams: ako imaš CID36 RED mob, nemoj koristiti GSlide. On je za CID49 mobove.. Skini FAR i skini SEFP (SE Flash Plugin) plugin za njega. Više o FAR-u imaš ovdje. @stopalo9: flash drivere instaliraj kad spojiš mob sa stisnutom tipkom C. Uninstaliraj te flash drivere koje si stavio, očisti sve gdje se spominje tvoj mob: Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma znam ja sto je FAR, s snjim sam ja i flasho svoj mob, samo sam mislio da se patchevi moraju slajdtat bas sa GSlideom pa onda flashat, a u GSlideu nema cid36 headera... EDIT: Evo nasao sam tutorial, napokon, ako nekom zatreba kako se patchaju cid36 mobovi neka se zaleti ovdje: http://www.esato.com/board/viewtopic...145183&start=0
![]() |
#490 |
Premium
|
Hvala buraz nakon cjelodnevne zaebancije konacno radi ![]() Evo ako jos nekom zatreba kako ide procedura: Prvo treba obrisati iz systema 32 sve drivere koji se odnose na k750,w800i i eventualno ggsemc. Uci u device menager i konektirati mob drzeci C, pojavit ce se zuti usklicnik u device menageru na kojeg treba dvaput brzo kliknut jer inace nestane i onda otici na update driver. Nakon toga otici pod NO NOT THIS TIME odabrati INSTALL FROM A SPECIFIC LOCATION. Tada odabrati DONT SEARCH. I WILL CHOOSE DRIVER TO INSTALL. Pronaci disketni pogon i kliknuti na HAVE DISK. Na disketu staviti USB FLASH DRIVER i jednostavno to odabrati u have disk meniju. ![]() Sve bi trebalo onda funkcionirati. Odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
|
Pih jos jedan problem XS++ pri pokusaju customizea FS jednostavno padne tj srusi se sta sad ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
|
we are sory for the inocevence....need to close znas vec na sta mislim |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
sa sve tri verzije isprobano |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
|
imam komp jos jedan na kojem sam srusio vinze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
49%winner
|
Meni se isto tokom flashanja na W800i rušio svchost.exe :-/ sve dlake su mi se digle, ali je proces flashanja nastavljen.. Jesi na Visti ili XP? @rams: ma SEFP sa FAR-om prepoznaje gotovo sve mobove, a patchanje traje par sekundi za razliku od GSlide-a... Sorry, sad vidim da one slike iz mog linka ne opisuju postupak patchiranja :dunno:
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
|
xp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
|
evo ga evo ga ![]() flashanje FSa izvedeno sa 1.5 verzijom XS++ flashanje customize FSa izvedeno sa 1.2 verzijom XS++ flashanje firmwirea izvedeno sa 1.5 verzijom XS++ juhuuu upaljen mob sve radi odlicno ![]() sad cemo se jos pozekat sa temama,ikonama i driverima edit 2 hvala bulji i xlru na pomoci Zadnje izmijenjeno od: stopalo9. 23.09.2007. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Weeeee, ma nema beda xlr, prema onom linku sto sam ja stavio sam patcho, uzasno lagano je, samos to dosad nisam nasao to, evo sad je sve zgotovljeno na mom SE W750i ![]() Eo da se pofalim svima ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Buabr78NjqI
![]() |
#504 |
49%winner
|
Nice work rams! Možeš pogledati i moj, doduše još je u beta fazi ![]() http://rapidshare.com/files/57879630/my_menu.rar.html ps: ako ima netko tko se dobro kuži u Photoshop, modanje SE telefona i ima vremena i volje pomoći mi novim idejama i sl - nek se javi na pm da nastavim gdje sam stao ![]()
![]() |
![]() |
#505 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel zna tko di se moze naci VIP/Vodafone software za K750 da ga mogu vratit za slucaj potrebe jer mi garancija traje jos 4 mjeseca
![]() |
#506 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
|
Ma nije u shortcutovima problem s imenima ikona je sve u redu ali jednostavno ne mogu preimenovat foldere a mislim da je u toj datoteci desktop unutar menu foldera problem ma nemam pojma zašto zaje..je ,valjda ću naći riješenje neko.thx anyway
![]() |
#508 |
Registered User
|
kak da promijenim skina za walkman ak imam cid 36? |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007