|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
start meni bez prikaza otvorenih aplikacija
problem je u tome što na start traci ne vidim ništa drugo osim Quick Launcha i onih tray ikona.... kad recimo otvorim neki program ili folder, uopće se to ne pojavi na start meniju..... kako to riješiti.......u čem je kvaka??? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
jel bar netko zna kako vratiti prikaz otvorenih programa....gdje to naći u Windowsim??? p.s. na denom kliku na start meniju ništa ne pomaže ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
jok....ne to....nego vidi ovak.....ti otvoriš npr. Winamp, Photoshop i neki tamo X folder....i na start traci vidiš ... [Winamp] [Photoshop CS3] [X ].....e te ''prozorčiće'' ja ne vidim.....uopće ih nema.....akd otvoriš tak nešto......prazna start traka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Možda si proširio Quick Launch preko cjele trake? Desni klik na Task Bar -> Toolbars i ugasi je i onda probaj... Ako ti se gumbi nakon toga budu vidjeli upali je natrag (ako je oćeš) -> Desni klik -> Odznači Lock Taskbar i pojavit će ti se držači od segmenata i onaj od quick launcha povučeš uljevo dok se ne oslobodi normalni prostor...
![]() |
#6 |
Registered User
|
nope....već pokušao milijun puta......imaš te nazovi držače od Quick Launcha i od Language Bara.....ovaj koji trebam nema nigdje niti ga mogu odnekale izvući... p.s. kada u opcijama start menija isključim QL start traka se totalno ugasi i bude samo milimetarska crtica na dnu ekrana... koma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
jesam WindowBlinds 5.5 ... ali probao sam i njega uninstall...i opet ništa..... jbga.. kontam da ću staviti novi XP i mir u kući... ![]() p.s. jedino sa Alt+Tab ili sam Logitech Application Switcher-om mogu vidjeti što imam otvoreno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|