![]() |
start meni bez prikaza otvorenih aplikacija
problem je u tome što na start traci ne vidim ništa drugo osim Quick Launcha i onih tray ikona....
kad recimo otvorim neki program ili folder, uopće se to ne pojavi na start meniju..... kako to riješiti.......u čem je kvaka??? tnx |
jel bar netko zna kako vratiti prikaz otvorenih programa....gdje to naći u Windowsim???
p.s. na denom kliku na start meniju ništa ne pomaže :( |
Start >> All programs.....???
|
jok....ne to....nego vidi ovak.....ti otvoriš npr. Winamp, Photoshop i neki tamo X folder....i na start traci vidiš ... [Winamp] [Photoshop CS3] [X ].....e te ''prozorčiće'' ja ne vidim.....uopće ih nema.....akd otvoriš tak nešto......prazna start traka
|
Možda si proširio Quick Launch preko cjele trake? Desni klik na Task Bar -> Toolbars i ugasi je i onda probaj...
Ako ti se gumbi nakon toga budu vidjeli upali je natrag (ako je oćeš) -> Desni klik -> Odznači Lock Taskbar i pojavit će ti se držači od segmenata i onaj od quick launcha povučeš uljevo dok se ne oslobodi normalni prostor... |
nope....već pokušao milijun puta......imaš te nazovi držače od Quick Launcha i od Language Bara.....ovaj koji trebam nema nigdje niti ga mogu odnekale izvući...
p.s. kada u opcijama start menija isključim QL start traka se totalno ugasi i bude samo milimetarska crtica na dnu ekrana... koma :suicide: |
lol lol jesi probao tu milimetarsku crticu ćopit mišem i povući gore? :D
PS Naravno prvo bi bilo dobro unlockati taskbar ako je lockan... :D |
jesam....i kaže..ne ide.....ne ***e ni pol posto....tek kad uključiš Quick Launch onda đubre iskoći van....tj. poveća se s 1mm na jeno 11mm :lol:
|
Baš čudno... Za ovako nešto stvarno još nisam čuo da nisi kakav tweaker instalirao za mjenjanje izgleda windowsa ili nešto?
|
jesam WindowBlinds 5.5 ... ali probao sam i njega uninstall...i opet ništa.....
jbga.. kontam da ću staviti novi XP i mir u kući... :D p.s. jedino sa Alt+Tab ili sam Logitech Application Switcher-om mogu vidjeti što imam otvoreno.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:56. |