|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam isto u potrazi za ventovima i trebaju mi 3 komada da zamijenim ove usrane iz antec-a, kada samo pomislim da je jedan od razloga zašto sam ubo to kućište i to što ventovi imaju svoje prekidače pa je manja gnjavaža i sve je lijepo složeno, grrr... ![]() Sada su mi spojeni na 7V i switch je prebačen na medium (kada stavim na low se neće upaliti). Ja sam do sada imao jedan coolermaster 12cm koji je došao sa centrurionom 5 i taj je na 5v bio praktički nečujan. Onda sam kupio i SHARKOON 120mm, 21dB, System fan S koji je po meni užasan vent s obzirom da ovo S valjda dolazi od Silent. Na 5V se neće pokrenuti, a na 7V ga se čuje puno više nego što bih ja to želio. Kao što je viđeno iz priloženog poprilična sam picajzla što se tišine tiče ![]() Eh sada, što bi vi meni preporučili, kupovati 3 Papsta nakon što sam dao toliko novaca za kućište ne dolazi u obzir. Eh sad, što bi vi meni preporučili? Najviše bih cijenio mišljenja od kolega koje su netoleranti prema buci kao i ja. Ako vam je npr. Zalman VF700 na 5V nečujan onda se ne ubrajate u tu kategoriju ![]() edit: Zašto uopće razmišljati o Silent Eagle-u kada je on prema proizvođaču puno bučniji od vulgaris S-a? (21dB vs 35dB je ogromna razlika) |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
Ali ak ih smanjiš prek potenciometra na 1000 rpm su tihi! ![]() |
|
|
|
#33 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Uzel danas GT-e i to model: GT12025-SDLA1 , i čuju te ležajevi onako, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tok se vrti :/ u ve-milu sam ik piknul, e sad bilo je i nekih Chiefteca, al nisam njih uzel Pitanje: dal da zamjenim ove GT-e za Chiefove? dok ih još nisam razmrcvaril odnosno dok još imam ambalaže ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hm, ovdje su nahvalili tu novu seriju (pozna se po 7 lopatica, ranije je bilo 9): http://www.digit-life.com/articles2/...rt1-page3.html Istina, testirali su GT12025-HDLA1 i GT12025-EDLA1. Ne znam gdje je tu tvoj... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
Evo, odlućio sam se! Uzet ću Silent eagle za ST i S1! A za propuh ću koristiti CM-ove sa blue ledicama! Mislim da će to biti ok! I da, dal će vent od 80mm biti dosta da otpuhuje vrući zrak sa ballistixa? |
|
|
|
#37 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne znam :/ , al spec su ovakve:I fakat ga čuješ na 7V ![]() ![]() Opertaion voltage: 7.5 ~ 13.8V Input power ( W ): 1.44 Bearing: Long-lived Sleeve bearing Fan speed ( RPM ): 950 +/- 150 Airflow ( CFM ): 36 m3/min: 1.02 Static pressure ( mmH2O ): 0.75 Noise level: 18.5dB MTBF ( radnih sati na temp 25°c ( koji zahtjevi rofl )): 25,000 Btw, to me i začudilo kad je lik donesao sa 7 lopatica, tražil sam isključivo s 9, nemaju nitijednog ![]() |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam danas kupio dva Xilence 120mm ventilatora. jedan sa ledicama, jedan bez. I mogu reč da se ovom s ledicama čuju ležajevi ko nespašeni... prestrašno ![]() ovom bez ledica se također čuju ležajevi (na 1000rpm) al ne tak jako (trrrrrrrrrrrrrr )...a imam jedan 80mm nekih par dana (isto Xilence) kojem su se isto čuli ležajevi ali više se ne čuju... ![]() svašta... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
mozda tebi... meni je iznad 500rpma cujno, a iznad 750 preglasno za ono sto ja zelim... takoder buraz mi ima zalman VF900 i on je meni na najsporije preglasan... ja predlazem chieftec AF1225 iz ve-mila za 40tak kuna... meni je to best buy vent... jednostavno sam odusevljen |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Ja se nikako nemogu odlućiti između SE, Sharkon system fan S da stavim na sonica i S1! Ljudi pomozite mi! Imam potenciometar, ali se bojim da SE neće moći hladiti E2180 na 3.2 GHz, na min okretajima! prosvijetlite me ako sam u krivu! |
|
|
|
#44 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
sta ako ventilator nema potencimetar, gdje se moze kupit i posto je? |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Premium
|
Jel ima mozda u vemil, hgspotu, formelu, chipoteci, electronic centar? Trazio sam al nenadjem. Nemogu iz Linksa uzet jer ga nema kod nas u Osijeku. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima u Formelu samo one koji kontroliraju po 6 ventova i skupi su... Ali pogle ovaj thread... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75381 |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Premium
|
hvala, al nije moguce da ste svi kupili potenciometre u linksu, mora i netko drugi imat nadam se? |
|
|
|
![]() |
|
|