|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Windows Server 2003 USB port problem
Dakle, izluđuje me problem koji imam.Pazario sam prije nekog vremena kompjutor s dva odvojena procesora i gigabytovu ploču.Daleke 2003 to je bila zvijer, opaka serverska platforma makar niti danas nije za odbacit. Koristim WS2003 jer mi se je s XP-om komp smrzavao. Dobio sam ga jaaaaako jeftino, bio bi grijeh ne kupit. Dakle, na matičnoj ploči je po defaultuUSB port 1.1 i kupio sam PCI karticu s dva USB2.0 porta. USB 2.0 port je OK, jer kad linkam dva kompa s USB kablom, veza se uspostavi i podatci se mogu prebacivat. E sad, kada na taj isti port priključim ili USB stick ili removable HDD ili bilo kakav prijenosni medij za pohranu podataka dobijem poruku da sistem nemože pročitat sadržaj i javi mi Input/Output device error. Ima li ko kakvu pametnu? Zašto mi sistem ne prepoznaje USB stick niti HDD priključen na USB? |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Možda ti ne daje dovoljno struje za HDD iz kartice ali zašto ti neće niti stick radit to je već čudno... Jesi probao sa drugom karticom? I probaj u biosu ugasit onboard USB i samo kontroler ostavi, onda si provjeri da nije kakav konflikt, posebno ako imaš bolje popunjene PCI slotove...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ima li ko kakvu pametnu. Recimo, jučer sam prikopcao USB disk, i on ga je našao u found new hw, prepoznao i instalirao. Kad sam na taj disk kliknuo i WinExplorera kako bi mu izlistao sadržaj, isti je izbacio error.Kako je to moguće? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nema toga što nisam napravio prije nego što sam postao problem. Zanimljivo, USB port radi kad dignem USB link između dva kompa (PClinq program) al nebi očitao fileove s USB flash / HDD diska ni da ga ubiješ. I drivere sam mjenjao i kojekakve prepravke BIOS-a.Možda jedno da kupim nov karticu. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Koja je svrha tvojih pitanja kad sam na njih odgovaraš i ne fermaš druge koje ti hoče pomoči,ja ti ne želim pomoči,nikako. I zapitaj se zašto ti nitko ništa ne odgovara... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ne kužim zakaj začatavaš temu. Ne želiš mi pomoći. OK, onda se nemoj ni javljat. Čovjek mi je lijepo savjetovao što da napravim, to sam pokušao i nije uspjelo i zahvalan sam mu na tome. vozi... |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
tomislav2634, by, by na 7 dana - "tko te što pitao" i te fore ostavi za neki drugi forum. Zadnje izmijenjeno od: tor. 18.09.2007. u 17:06. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|