|
![]() |
#1 |
kamikaza777
Datum registracije: Sep 2007
|
Priključiti ADSL bez telefona ?
Ovako... U stanu nemam ni internet ni telefon, a meni treba internet. Priključak za telefon košta oko 600kn ja mislim (ili kolko već)... A za staviti ADSL treba imati telefonski broj. Znači li to da baš moram platiti onih 600kn ? Može li se nekako izbijeći barem plaćanje neke pretplate za telefon ? Jer meni telefon uopće ne treba... Pa sad, ako ste skužili... ![]() Ovo mislim za T-com, neznam kako je s drugima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nop, nada, nikako, ne, neće ići, nema šanse, a ni teorije. Ukratko - NE ![]() Bez teflonskog broja, odnosno fiksnog priključka, možeš samo dobiti od VIP-a Vodafone Mobile Connect, ili isto čudo od t-coma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako si studen onda imash 50% popusta na vip cijene za mjesecnu pretplatu (ja mislim da se zove mobile Carnet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
da,al ako se pokuša raspitati u nekome od ponuđača usluga - tamo mu slgurno neće reći - "ej momak pričekaj mjesec dana planiramo jednu akciju, ovo sada trenutno je dosta skupo i neisplativo" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
kamikaza777
|
Da ali svejedno bi mi trebao fiksni priključak, znači ne mogu izbijeć to plaćanje... Hvala. Citiraj:
Moram potražit malo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
pihh za koliko sam ja stvari cuo, a nikad necu imat. a covjeku treba sad a ne kad postane dostupno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|