![]() |
Priključiti ADSL bez telefona ?
Ovako... U stanu nemam ni internet ni telefon, a meni treba internet. Priključak za telefon košta oko 600kn ja mislim (ili kolko već)... A za staviti ADSL treba imati telefonski broj. Znači li to da baš moram platiti onih 600kn ?
Može li se nekako izbijeći barem plaćanje neke pretplate za telefon ? Jer meni telefon uopće ne treba... Pa sad, ako ste skužili... :) Ovo mislim za T-com, neznam kako je s drugima... |
Nop, nada, nikako, ne, neće ići, nema šanse, a ni teorije. Ukratko - NE :D
Bez teflonskog broja, odnosno fiksnog priključka, možeš samo dobiti od VIP-a Vodafone Mobile Connect, ili isto čudo od t-coma. |
Citiraj:
|
Citiraj:
prilično skupo ako ideš preko limita od 1 gb |
ako si studen onda imash 50% popusta na vip cijene za mjesecnu pretplatu (ja mislim da se zove mobile Carnet)
|
Bila je akcija da dobiješ telefonski priključak za 1 Kn ako uzimaš adsl. Probaj se raspitat, možda bude ponovo takva akcija ako ti nije hitno.
|
Citiraj:
da,al ako se pokuša raspitati u nekome od ponuđača usluga - tamo mu slgurno neće reći - "ej momak pričekaj mjesec dana planiramo jednu akciju, ovo sada trenutno je dosta skupo i neisplativo" |
Da ali svejedno bi mi trebao fiksni priključak, znači ne mogu izbijeć to plaćanje...
Hvala. Citiraj:
Moram potražit malo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
To sto kod nas nije dostupan (kao i masa drugih stvari) je prica za sebe. :) |
pihh za koliko sam ja stvari cuo, a nikad necu imat.
a covjeku treba sad a ne kad postane dostupno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |