|
![]() |
#751 |
wannabe expert
Datum registracije: Aug 2007
|
evo upravo sam na vemil sajtu vidio da i Alabatron pušta svoj primjerak 8800gts 320 u prodaju. pošto su svi ostali proizvođači rasprodani zanima me dal ima tko kakve inf o albatronki... taktovi,bundle itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
|
Klasika... taktovi: 500/1600 bundle: # 2x DVI -> VGA connector # 4-pin molex -> 6-pin PCIe power cable # HDTV cable # S-video cable # Composit cable # Driver CD and manual dakle, po performansama ista kao i Leadte,PNY,ASUS,Sparkle i sl., a bundle - osnova... Ono što definitivno raduje je 3 god garancije... mislim da je sasvim isplativa baci pogled na link... http://www.madshrimps.be/?action=get...52&articID=561 |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
wannabe expert
|
kupujem komp za par dana i nemogu cekat da ostale dodju u ducane, a ova je vec u dolasku i ima 3 god garancije tako da cu je uzet. ionako mislim da nema razlike među njima osim imena i naljepnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
pa dečki to su uglavnom iste kartice ,tako da što got izabrali isto čete dobiti,jedino cijena ,garancija igra neku ulogu. drugo je sve isto pa to su vrhunske kartice. makar meni ni garancija ne igra neku preveliku ulogu,dosta često mjenjam pa ako zadržim 6 mjeseci to je već uspjeh a kamoli da mi istekne garancija.ali netko tko če dugo imati njemu je i ona bitna ![]()
![]() |
#756 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidiš da su ljudi toliko nedokazni, da je to nevjerojatno...ista stvar objašnjena na 100 drugih tema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
i tu karticu nije potrebno klokati da bi vrtila bilo koju igru ako se netko boji da neće sa njom nešto raditi. znači sa normalnim taktovima vrti sve. jedino ako ganjate neke benchmarke tu pak zavisi kakav vam je chip na kartici koju ste kupili, možete biti sretne ruke i dobiti odličan a možete promjeniti 100 grafički i imati slične max reze jer nemožete znati što kupujete ,jedino ako uzimate korišteno i provjereno od prvog vlasnika i vidite kako je njemu išla ![]()
![]() |
![]() |
#758 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja imam eVga 8800 gts superclocked verziju i mogu ju nahvalit, nema nikakvih problema, garancija 2 god., uzeo sam ju samo zato što je bila superclocked verzija.Sve ostale 8800 kartice se razlikuju u naljepnici, imaju i hladnjak isti.....Uzimte svakako onu koja ima najbolji omjer cijene i garancije i mislim da nečete promašiti..... e da: sa nekim c2d na 3.0ghz sve vrti na maximalne detalje bez ikakvih problema.......moj e4400 je za sad na stocku pa me proc malo koči ali uskoro ču i to riješit.......skupljam novce za neki pošteni hladnjak ![]()
![]() |
#759 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Ja trenutno koristim na xp-u 162.18 drivere....... Zanima me jel ima kakve razlike između njih i xtreme G drivere (ikakva razlika u performansama ?) ili bilo šta drugo ?
![]() |
#760 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ima razlike u performansama i u kvaliteti slike ... (doduse manje vidljivo)
![]() |
#762 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Pazi ovo, kao što sam več napiso gore imam eVga 8800 i na internetu po raznim review-ima sam našao da trebam dobiti uz superclocked verziju igru "Dark Messiah of might and magic" ali ja to nisam dobio ![]() Tak da ne znam....
![]() |
#764 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
mislim OK, vjerojatno bi i ja uzeo eVGA ali činjenica je da svaka 8800GTS320 ide debelo iznad tih taktova na tvojoj Superclocked. npr moja Gainward 8800GTS320 maksira negdje na oko 695/2250 jedino je štet što nisi dobio igru....osobno bi išao u dučan raspitati se oko toga
![]() |
![]() |
#766 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Ma ja živim u bjelovaru pa kad sam dopeljo komp u Bjelovar nije mi se dalo više zvat i mučit ove u ADM-u jer stvarno su likovi totalno ok..... A što se tiče dodnatnih kuna više, ja sam tražio pov 8800 isto klokanu, ta je koštala jednako kao i pov neklokana (tada 2100) i onda su rekli a više tih nemaju ali da su mi stavili drugog proizvođača također klokanu (ispostavilo se da je ta koštala 2450) ali nema veze...zadovoljan sma s njom ...
![]() |
#769 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
eto od danas ponosni vlasnik Albatron 8800 gts....kartica za te pare mrak...2hiljade kuma siromašan bundle,kablovinje,cd,isprintane upute na a4 papiru,i DEBELA špužva al kolko para toliko muzike,ne ![]() taktovi-GPU 515,MEM 795,bar tak nTune kaže jedino me mrcina od kartuše zahebala,nije bilo problema sa prostorom u kučištu,neg je baš IDE utor na dnu matične u desnom kutu,a kabl prekratak,moral sam kabl zgurat između matiče i grafiče...ufff,napeto dal bi moglo bit kakvih problema?
![]() |
#770 |
Guest
Datum registracije: Sep 2007
|
8800gts pitanje!!!!!!!!!!!!
oću kupiti 8800gts 640mb pa me zanima što vi mislite oće li ona moći potegnuti igre kao far cry 2,crysis,witcher...........ukratko je li ju se isplati kupiti za igre koje će izaći za narednih godinu dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Heh, pogledaj male sl. teme na forumu. VGA je odlična, ali je ipak upitno kako će se ponašati sa DX10 igrama. Ako imaš monitor koji ne traži jako veeeliku rezoluciju preporuka je jeftinija sa 320MB. Ipak, radi se o odličnoj kartici.
![]() |
#774 |
Guest
|
pazite treba mi konkretan odgovor može li ili ne može |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mozda ne zeli ati, jer nema nesto ati kartica na listi... ![]() odavde.. http://forum.pcekspert.com/showthrea...=31904&page=15
![]() |
#776 |
Guest
|
ne mislim za igre u iduće 3 godine nego npr do ljeta 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
To ti niko ne bude odgovoril kad niko nema pojma. Tak dugo dok se ne sproba doma, pa stavi na forum, ostaje ti samo orijentacija po netu s masom lepih slikica. I na kraju opet ništ ne znaš. Ovi iz CryTeka vela da bude 8800GTS dosta za njihovog Mesiju u DX10, ali opet veli i Microsoft da je Vista operativni sustav za gamere, pa se baš i nije pokazala u tom svijetlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ma radit ce, kako ne bi. nije da kupujes neku seriju 7xxx. (normalno da ako izadju neke novije kartice, ova 8800 nece imati takve performanse..ali boze moj, to nije realno ni za ocekivati ![]()
![]() |
#779 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Iskreno ne znam zašto bi dao pare za 640MB verziju kada nije toliko brža od 320MB modela. IMHO radije uzmi neku 8800GTS 320 za 2k kn i to je to. A sad dal će vrtit nove igre, vrtit će, ali ne sa svim postavkama na high
![]() |
#780 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Dali će igre raditi dobro u DX9 modu ? Vrlo vjerojatno - da. Ali će raditi dobro u DX10 modu - 99% neće. Razlog? DX10 je došao relativno kasno i o njemu se nema iskustva još. Kako developeri igara, tako i proizvođači HW-a. Samo zato što 8800 serija podržava DX 10 ne znači da je dobra u tome, isto vrijedi i za Ati. Da kupiš 8800 GTX - u principu bi došao na isto. DX10 naslovi će raditi bolje, ali ne dobro. To će riješiti sljedeča generacija GFX kartica koja je na pomolu. Bilo kako bilo 8800 GTS je vrlo dobra kartica i trenutno u vrhu ponude zajedno sa Ati x2900XT ( sorry, ne preferiram zbog potrebe 2 konektora napajanja + zagrijavanje što znaći glasniji vent ), a stepenicu ispod GTX modela, |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|