|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Šta kažete na Philips Briliance 190P7ES,Silver
Planiram kupiti LCD monitor 19" a koristio bih ga za za za mješovite stvari,igranje surfanje,gledanje DVD filmova,pa malo za obradu slike itd. i tako sam naišao na ovaj gore navedeni http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A301427 pa reko ako ima tko kakav iskustva s tim monitorom a i stručnjake za monitore volio bih da ovdje podjelimo zajedno svi svoja neka mišljenja i pomogmete meni i drugima u odabiru. Hvala vam unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da ti ga ima superunknown i dudek ljudi pričaju sve najbolje o njemu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
pocne mi cvilit nakon nekog vremena kad neradi tj. kad nije komp upaljen i to cvili tako da je dovoljno se pribliziti radnom stolu da cujes. -->
Pa taj imam ja, sve super sta se tice slike i to al eto ko sta pise u temi 3 reda nize -->pocne mi cvilit nakon nekog vremena kad neradi tj. kad nije komp upaljen i to cvili tako da je dovoljno se pribliziti radnom stolu da cujes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
kod della i samsunga se moglo skuzit po nekim oznakam iza a ak ih nije bilo imao si neku tajnu kombinaciju tipki za secret meni s oznakom panela...neznam kak je kod tog philipsa al bolju matricu ces skuzit po kutu gledanja...ak se vec kod manjeg pomaka glavom prema dole slika jako pokvari i zatamni to je onda slabija matrica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Kad ste već kod philipsa kakva je matrica kod 190C7FS,jel moram paziti na oznake,i ima li boljeg izbora u ve-mila za 19'' ne ws monitor u ve.mila? jeli 940N bolji? i što je s mrtvim pixelima ima li philips garanciju na to?
![]() |
#10 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |