![]() |
Šta kažete na Philips Briliance 190P7ES,Silver
Planiram kupiti LCD monitor 19" a koristio bih ga za za za mješovite stvari,igranje surfanje,gledanje DVD filmova,pa malo za obradu slike itd. i tako sam naišao na ovaj gore navedeni http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A301427 pa reko ako ima tko kakav iskustva s tim monitorom a i stručnjake za monitore volio bih da ovdje podjelimo zajedno svi svoja neka mišljenja i pomogmete meni i drugima u odabiru.
Hvala vam unaprijed! |
mislim da ti ga ima superunknown i dudek
ljudi pričaju sve najbolje o njemu :) |
super monitor ak dolazi sa S-IPS matricom al ja sam ga u par ducana pogledao i nije bila S-IPS....pazi kod kupnje..provjeri
|
Pa taj imam ja, sve super sta se tice slike i to al eto ko sta pise u temi 3 reda nize -->pocne mi cvilit nakon nekog vremena kad neradi tj. kad nije komp upaljen i to cvili tako da je dovoljno se pribliziti radnom stolu da cujes.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
HP LP1965 je tog cjenovnog ranga i dolazi s VA matricom (boljom) i nema lutrije s panelom.
|
Citiraj:
|
Kad ste već kod philipsa kakva je matrica kod 190C7FS,jel moram paziti na oznake,i ima li boljeg izbora u ve-mila za 19'' ne ws monitor u ve.mila?
jeli 940N bolji? i što je s mrtvim pixelima ima li philips garanciju na to? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |