|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Program za search file-ova (desktop search)
Pozdrav, dobio sam potrebu za bržim search-em od onoga iz XP-a koji je ogavno spor te sam krenuo googlat. Naletio na Google desktop search, Copernic desktop search i ostale. Za sada sam probao Copernica, jer je free, a Google-ov program mi se nije svidio jer ima izgled isti ko web search, što je big no kod mene. Copernic je stvarno odličan, ali - predobar za mene ![]() Meni treba da mi on samo indexira fajlove, foldere (njihova imena) i ništa više. Znači, kao search od Windowsa, ali brži. Search u Visti mi pada na pamet, samo kaj je taj pak radil konstantno i to mu je opet minus. Nije da imam mali miljon stvari za indexirat, već svega par foldera. Da čujem Vaše prijedloge za search koji je meni potreban/dovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Reserved Curator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Hvala Bojane, odličan program sa mogu reći - najbržim indexiranjem od svih koje sam probao, po mojem nekom iskustvu ![]() Sada sam stavio još Windows desktop search, pa ću izabrati između ta dva. Locate32 nema toolbar, ali ako je toliko brži od ovog Windowsa, ostavit ću njega bez imalo razmišljanja. Uglavnom, fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Koristim Launchy od kad je Mikeyy napisao na forum o njemu i odličan je. Ali kako on pokreće te fileove nakon što ih nađe (tipa da ja mogu uskočiti u folder di je fajl), to mi ne paše. Uglavnom, MSN-ov program je jako spor kod indexiranja ali ima toolbar, no i samo traženje indexiranog je sitno sporije od Locate32 i danas sam ga nešta isprobavao i nije mi među prvih 100 našao ono što mene zanima. Našao je fajlove koji nemaju nit 2 slova za redom u imenu, a nije onaj pravi fajl koji sam tražio (on je bio negdje 500 i neki ![]() Još jednom fala Bojanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a mos i sa npr tune up utilitesima staviti klasican search od win 2000 koji je super brz ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Koristim Copernic Desktop Search već duže vrijeme. Nikada problema...
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
I ja ti preporučujem Locate32 jer nema boljeg programa te namjene ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
Locate32 je i ostao na kompu. Odličan je. Copernic mi je pre-pre...Ima previše opcija, mogućnost. Nije težak za konfigurirati niti ništa, ali jednostavno ima funkcije i mogućnosti koje meni nisu potrebne, a onda samo daje puno (previše) rezultata. Mislim, gledao je kroz PDF-ove i indexirao riječi - to mi je onak, malo prebolesno i meni potpuno nepotrebno ![]() Nekome drugome će možda biti idealna, ali meni Locate32 ostaje na kompu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|