|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Enemy Territory: Quake Wars
Evo Open beta je upravo krenula! Prvi val mogu uci fileplane subscribers! Ja upravom downloadam igru, dobih beta key! I da cujem imali jos nekoga iz HR da igra?
Intel Core I7 i920/Intel DX58SO/KINGston 3 x 1Gb DDR3 1333 MHz / BFG Geforce 260 OCX maxcore 896mb/Termaltake 700W/ Thermaltake Armor MX+ kučište / 1.1 TB hard diska / Samsung SyncMaster 226BW/Vista Home Ultimate 64bit : NickName = Đubre |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
1.8. izlazi full verzija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
E jel je ce cijela igra biti besplatna? I dali se betu moze skinuti i igrati besplatno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Enemy Territory: QUAKE Wars Demo
Izašao je demo ![]() http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1733 Dakle, nikakva điđi-miđi beta za koju moraš žicat ključeve nego službeni demo.
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Igra spram BF2 je odlicno optimizirana i net code je također dobar. Na mojoj konfi igra leti. Preporucam svima koji jos nisu da probaju, jer ce im se definitivno svidjeti. 100% ce biti proglasena igrom godine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo odigrao sam demo. Dobra je igra, dobro je optimizirana. Vec nakon jednog dana kako je izasao demo ima na netu preko 1200 servera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Demo je super, jako dobro optimiziran, vrlo vjerojatno uzimam cijelu igru kad izadje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo baš sam igral odlična igra,nekaj tipa B2,grafika nije niš ekstra al lijepo izgleda,išel sam se igrat s postavkama grafike,sve sam nafrljil na high 1680x1050,fps 15,malo sam smanjil af aa,sad je 30 fps...bumo vidli dok igra iziđe...sve u svemu ok je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
E mislio sam da neću na novu konfu jooš dugo dugo vremena, al zbog nje ipak prelazim unutar sljedećih 2mj. Grafika je na najlošijim postavkama dobra, jedva čekam da dođe u naš predivan nam algoritam :/ pa da ju kupim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Demo je super. Dobro je optimiziran te ima more servera. Moj najdrazi je bug-server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Koji ti je nick u igri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hoce li ta igra raditi na mojem Commodore 64 i na koliko ce kaseta dolazit? ![]() Mora biti dobra, kazu da izlazi i za Xbox 360, Playstation 3, Mac OS X and id Software will release a version for Linux.
![]() |
#25 |
Premium
|
Gabre postavke za rezoluciju su ti pod options > settings. A sta se tice tebe hary, server ces naci kad udzes u igru i listaju ti se serveri. A ako nemozes ni tako ga naci idi pod search i trazi bug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
meni se ne svidzaju oruzja, nekako su mi neprecizna. Veni se mnogo vise svidio batllefield 2142. Iako je qauke wars mnogo bolje optimizirajn te ima bolji mrezni kod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
|
Oružja? To mi najbolje, treba znat ciljat ![]() Najbolje mi kod GDF-a oderat Hammerom ![]() Dok si u bilokojem vozilu od GDF-a stisni tipku za sprintanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li se može naštimati (tražio sam ali nisam našao) da se oružja mijenjaju odmah scrolanjem kotačića miša a ne još dodatnim klikom? Navikao sam tako u svim ostalim igrama (prvenstveno UT) i ovo me ostavi sa starim oružjem ili još gore alatom. Prilično je smiješna situacija kad lik puca na mene a ja mu mašem kombinirkama ![]()
![]() |
#30 |
Registered User
|
![]() ![]() Pa ja neznam dal se može al ja mjenjam tak da skrolnem malo i stisnem tipku, uvježbano sve tak da nema problema s tim ![]() Najčešće nit nemam puške ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|