![]() |
Enemy Territory: Quake Wars
Evo Open beta je upravo krenula! Prvi val mogu uci fileplane subscribers! Ja upravom downloadam igru, dobih beta key! I da cujem imali jos nekoga iz HR da igra?
|
1.8. izlazi full verzija
|
Woo Hoo! :)
|
E jel je ce cijela igra biti besplatna?
I dali se betu moze skinuti i igrati besplatno? |
Evo ET igran godinu dana pa bi mogao prec na kvejk vorse ako budu besplatni ako ne mogu odj... u skokovima
|
Citiraj:
Nema vise beta keyeva, vec neko vrijeme. Tko je ugrabio, ugrabio je. Sada se ceka puna verzija... |
Citiraj:
|
Enemy Territory: QUAKE Wars Demo
Izašao je demo:)
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1733 Dakle, nikakva điđi-miđi beta za koju moraš žicat ključeve nego službeni demo. |
Citiraj:
|
Igra spram BF2 je odlicno optimizirana i net code je također dobar.
Na mojoj konfi igra leti. Preporucam svima koji jos nisu da probaju, jer ce im se definitivno svidjeti. 100% ce biti proglasena igrom godine :chears: |
Evo odigrao sam demo. Dobra je igra, dobro je optimizirana. Vec nakon jednog dana kako je izasao demo ima na netu preko 1200 servera...
|
kad bi igra trebala izić?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Demo je super, jako dobro optimiziran, vrlo vjerojatno uzimam cijelu igru kad izadje :D
|
evo baš sam igral odlična igra,nekaj tipa B2,grafika nije niš ekstra al lijepo izgleda,išel sam se igrat s postavkama grafike,sve sam nafrljil na high 1680x1050,fps 15,malo sam smanjil af aa,sad je 30 fps...bumo vidli dok igra iziđe...sve u svemu ok je...
|
E mislio sam da neću na novu konfu jooš dugo dugo vremena, al zbog nje ipak prelazim unutar sljedećih 2mj.
Grafika je na najlošijim postavkama dobra, jedva čekam da dođe u naš predivan nam algoritam :/ pa da ju kupim :) mmmmmmmmmm |
Demo je super. Dobro je optimiziran te ima more servera. Moj najdrazi je bug-server.
|
idemo tamo :D
Ja bum sigurno igral do 3h :d najbolji su mi oni haskiji ( quadovi ) i tenk :D dok shebes strogova vozila njime :D mmmm |
Koji ti je nick u igri?
|
Idemo na pm :)
|
Hoce li ta igra raditi na mojem Commodore 64 i na koliko ce kaseta dolazit?:D
Mora biti dobra, kazu da izlazi i za Xbox 360, Playstation 3, Mac OS X and id Software will release a version for Linux. |
gdje mijenjate postavke rezolucije u demo-u??
ja ne mogu nać?? |
jel mi može netko odgovoriti kako doći do bug-ovog servera. na koju stranicu treba ići
|
Gabre postavke za rezoluciju su ti pod options > settings.
A sta se tice tebe hary, server ces naci kad udzes u igru i listaju ti se serveri. A ako nemozes ni tako ga naci idi pod search i trazi bug. |
Citiraj:
ludnica je igrat u mreži... bumo vidli dok igra iziđe,nivoe... |
meni se ne svidzaju oruzja, nekako su mi neprecizna. Veni se mnogo vise svidio batllefield 2142. Iako je qauke wars mnogo bolje optimizirajn te ima bolji mrezni kod.
|
Oružja? To mi najbolje, treba znat ciljat ;) rail ili snajp su deadly, dok za puške i rafale kak i za strogovska rafalna oruzja nemrem to reć.
Najbolje mi kod GDF-a oderat Hammerom :), a kod Strogova mi je najbolji Cyclops a.k.a walker. Dok si u bilokojem vozilu od GDF-a stisni tipku za sprintanje ;) zakon za videti, pogotovo sa Huskyem. :goood: |
Da li se može naštimati (tražio sam ali nisam našao) da se oružja mijenjaju odmah scrolanjem kotačića miša a ne još dodatnim klikom?
Navikao sam tako u svim ostalim igrama (prvenstveno UT) i ovo me ostavi sa starim oružjem ili još gore alatom. Prilično je smiješna situacija kad lik puca na mene a ja mu mašem kombinirkama :D |
Citiraj:
Pa ja neznam dal se može al ja mjenjam tak da skrolnem malo i stisnem tipku, uvježbano sve tak da nema problema s tim :) Najčešće nit nemam puške :) samo deployam Hammera , odem na neku planinu i aimam po mapi :goood: :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |