|
![]() |
#244 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
starbuck je brijem zena cija me sama pojava nervira.. ono prestrasno mi je antipaticna...
![]() |
#245 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#249 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
bycod
|
znam da joj je uloga da bude buntovnica bez razloga al kako kaze bad cat ja bi ju izsamarao ![]() inace sto se tice adame juniora lik je papuca i uopce nema drzanje zapovjednika... tako da ga tu muz od one cajlonke sa kojom ima dijete (da nepokrecem sada bsg) jako dere. nadalje sta je baltarom kakve su to gluposti ono da ga oslobode i te stvari ? pa ja bi ga osobno bez griznje savjesti na mostu upucao u glavu. vele izdaja cijeloga naroda... i da nekih 5 ili 6 epizoda u ovoj trecoj sezoni je bas onak razvodnjeno bas se vidi da odugovlace namjerno ili ti pumpaju limit sto mi definitivno nije plus za jednu seriju takve klase. I za kraj kada su bili otkrili onaj virus sto kolje sajlonce onda se u njima javila neka svijest... Daj nebudite smijesni da oni nece iz samilosti sa time pobiti sve sajlonce dok ih ovi gaze nemilosrdno... Na tu sam seriju popizdio i htio odustati uopce od gledanja BSG-a
![]() |
#251 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
pa baltara nisu osudili jer i nije izdao nikog, bio je papak i kukavica al to nije zločin ![]() a virus su htjeli iskoristit al ih je helo zaje..., samo je glupo kaj ga nisu osudili za to.
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
baltar je roxo u 1. sezoni, steta da nije i nastavio nego se pretvorio u kukavicu i pi***** sta se tice starbuck, istina, nije bas neki lik za kojeg bi se covijek vezo osim svojom sakom, ali eto...valjda mora bit i jedan takav bsg ima svoje trenutke, ali mislim da je 1. sezona definitivno bila najbolja jer je bila jedna konstanta napetosti, uzbudenja etc, od druge pa na dalje to ide 3-4 serije onako...osrednje pa onda malo zapapre i onda opet 3-4 tako reci dosadne prema ovim ''paprenim'' al iapk, bsg je bsg pa ga moram pratit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
zloČesta maČka
|
Citiraj:
![]() a da su razvodnili zadnjih par epizoda, jesu.... ja sam doslovno prespavala par epizoda. iako nisam poklonik sf-a, za bsg sam se zaljepila ko debos.... sad jedva čekam novu sezonu. u međuvremenu planiram odgledati sve epizode od početka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Moderator
|
Malo dižem temu, al relativno je važno. Jel itko od vaš fanova snimio epizodu koja je bila jučer ili prekjučer ? Buraz mi na moru, a imam samo jedan zadatak od njega - snimit mu to i ja zaboravim ![]() Uglavnom, ako je netko snimio na kompu ili VHS-u a da je iz ZG-a, bio bih mu zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja sam je imao snimljenu na VHS-u, pogledao poslje trke ali ne znam da li sam već nekaj snimio gore...pogledam sutra pa ti javim...
![]() |
![]() |
#256 | |
bycod
|
Citiraj:
jer ona plavusa cylonska je od pogodi koga dobilka sifre od obrane ? ? ? na to se odnoslio da je gajus izdao cijelu rasu jer je bio glup i razmisljao onom glupljom glavom...
![]() |
![]() |
#258 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
ja primjetih samo da papiri umjesto 4 ugla pod 90° imaju 8 uglova pod 45°. ali nisam primjetio istu stvar na knjigama... barem ne na svima.
![]() |
![]() |
#259 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
24.11. je premijera dvosatnog BSG filma RAZOR. DVD izlazi 04.11. Pa vjerujem da će već 5-og bit na torrentima. Radnja je smještena na Pegasus nekoliko mjeseci prije susreta s Galacticom. Evo i jednog citata s neta: Michelle Forbes — introduced to genre fans as the Bajoran Ensign Ro in “Star Trek: The Next Generation” — will reprise her role as the iron-balled admiral in the telemovie, proving to viewers that her sunny disposition wasn’t exactly the result of the Cylons annihilating nearly all of the human race. Cain is fighting some demons of her own, one of the biggest ones stretching back to the original Cylon War 40 years before where she watched her parents executed by the 1970s versions of the living machines, and being forced to make the impossible decision of leaving her little sister behind in an effort to save herself. But the biggest skeleton in Cain’s closet will finally come out, so to speak. Remember the disgust Cain had for Gina (Tricia Helfer), the Number Six Cylon prisoner she was holding on Pegasus by the time the military vessel met up with the Galactica? Well, things weren’t always that bad between the two ladies. In fact, before her exposure as a Cylon, things were much, much, much, much different. “Cain and Gina were quite close,” a source tells SyFy Portal. “In fact, they were lovers. We don’t exactly come out and say it, but you’d have to be sleeping through the middle of all this to not pick up on their relationship.” Ooooh, sci-fi lesbians! Leave it to BSG to delve into this. And oh yeah, those old, clunky Cylon robots from the 1970s ABC series will make a re-appearance, except this time they will be all CGI. Predviđen je još jedan film, ali kad, šta i kako, još se nezna. Capricu prije 2008. nećemo vidjet. Spominje se također i još jedna mini serija pod nazivom Chariots of the gods. O njoj se jako malo može nać na netu tako da je to vrlo upitno.
![]() |
#260 |
Suit up!
|
@Fanatik Tipično, sad uvode SciFi lezbe da podignu gledanost ![]() Mislim da je jedini pravi kraj ove serije da Baltar dobije CyberSifilis i da svi na BSG osim Adame izginu, te da Adama u zadnjoj epizodi u Rambo stilu krene u srce Cylonskog svemira i uništi glavni control node uništavajući sve Cylonce u procesu. ![]()
![]() |
#261 | |
zloČesta maČka
|
Citiraj:
![]() a zašto imaju tako odrezane uglove? ![]()
![]() |
![]() |
#262 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#263 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
da ono sto je stvarno bezveze oni bi da im sci-fi filmove i serije gleda i NE sci-fi publika pa izvode sranja sto na kraju odbije bilo kakve gledatelje,,,,,, strasno,,,,, no ae oke vise bi bilo i vrijeme da stave i lezbi i pedera u sci-fi jer ono nekako im je sve crno bjelo buducnost je tako "cista" i sve,,, pogotovo u STu,,,,, prebolesno,,,,,, treba to malo realnije srediti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Suit up!
|
![]() |
#266 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() * sto se tice oblika rubova pa to je eto tako da ne bude sve bas kao na zemlji...... i zato je i "frack" a ne "fuck" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
bycod
|
frack je zato da nebi dobili ogranicenje na godine zbog konstantnog psovanja..
![]() |
#269 |
Premium
|
hehe a ogranicenje na godine su mogli dobiti samo zbog Baltara i sixice ![]() .... morali su malo drugacije napraviti da nije sve kao sada i eto........ samo sa su mogli i malo vise,,,,, full mi je bilo bezveze vidjet hummera u jednoj epki,,,,, ono totalno drugi planet i sve ali ipak su sredili aute full isto kao mi,,,, je zna tko na kojem je jeziku ona uvodna "pjesma"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Gayatri (hindu) jezik.O jeziku http://en.wikipedia.org/wiki/Gayatri Za fetiše produzena ver. pocetka http://www.youtube.com/watch?v=5-gvgPEtv4g
![]() |
|
|