|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ok StarBuck je jedna od njih,,,,,, ali kako su Baltara samo mogli osloboditi od svih optuzbi?? i kad su se Cylonci stvorili iznad ovih kad su ostali bez struje su bili neprijateljski raspolozeni ili opet idu na svoju verziju "mira"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
err, nest se shushka da ce do pocetka 4-te sezone izmedju biti film... ![]()
![]() |
#215 |
Premium
|
ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjj sad sam bas pogledao zadnju epku i ono ma LOL teski ono zadnjih 5 Cylonaca ajme dobro da nisu stavili Admirala kao jednog od njih,,,, stvarno nekontam kako oni misle nastaviti u 3. sezoni ono do sada je bilo sve vise i vise nepoznanica ali ovo sada na samom kraju je.......... ma neznam sa da recem stvarno su ga uje**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() samo me jos zanima kakvi cemo mi zemljani biti razvijeni kao i oni razvijeniji ili jos nesposobni za svemirska putovanja...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() Zato volim ovu seriju jer je nepredvidiva ![]() a kakvi će zemljani bit...... neće ih bit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
pa ono par raidera ide DA ali starbuck je sa Viperom dosla do Apolla i rekla da zna gdje je zemlja i nesto da ce ih odvesti ondje ili "sve ce biti uredu" nes tak nesjecam se tocno sto..... pa si kontam da nece biti fighta a zemljani........ zasto mislis da ih nece biti?? to je ipak 13. kolonija,,,,,,, i mislim da je u ori-gigi BSG bilo zemljana kad su napokon dosli do zemlje......(a mozda i nije neam pojma) |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Premium
|
dodushe nisam gledo trecu sezonu, nit znam kaj je bilo u zadnjoj epizodi, al ono neke pretpostavke: il idu do kraja ko ostane ziv il idu zivjet u miru - malo neoguce nakon godina klanja il ce naletit na trecu vrstu pa zajednicki udrit po njima ![]()
![]() |
#222 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sve je moguce,,,,, i ovo sto se desilo u zadnjoj epki (cylonci dosli opet) nisu izgledali neprijateljski raspolozeno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dok čekate BSG pogledajte Heroes, danas gledao prvi put i zakon je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Spiderpig
|
pogledao sve ![]() gledao taman paralelno sa BSGom kad je bila 16,17,18 tj. one ultra dosadne. Serija je prenapeta i uvijek odlična. Sad u četvrtom izlazi novi nastavak. Kako sam poludio kad je ona zadnja trajala samo 20 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
SCI FI has renewed Battlestar Galactica for a full fourth season, commissioning 22 hour-long episodes of "the best show on television." This will include a special two-hour extended event that will air during fourth quarter 2007 and be released on DVD by Universal Studios Home Entertainment. Production will resume in May with an eye toward a early 2008 season premiere. Hm, vrlo uopćeno, nikakvih detalja.
![]() |
#228 |
zloČesta maČka
|
tko su final five?!?!?! mene ubija neizvjesnost. brijem da je ona starbuck jedna od njih (počela je crtati eye of jupiter prije nego kaj ga je vidjela) iako mi to uopće nije fora da je ona cylonac ![]()
![]() |
#230 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#232 |
zloČesta maČka
|
da bit će zadnja, to sam i ja pročitala na netu. ... e trošim megabajte nemilo već danima... kaj misliš kaj radim ![]() e sad ne znam da li da okrenem na stranicu prije i da se riješim muka... ili da gledam epizodu po epizodu dok sama ne saznam. ooooo slatke li muke majmikaaaa ![]()
![]() |
#235 |
zloČesta maČka
|
![]() |
#238 |
zloČesta maČka
|
upravo sam odgledala zadnju epizodu 3.sezone.... uopće nemrem vjerovati da tak završava!!!! godsdamit ![]() ![]() ![]() e al ja imam teoriju. brijem da je peta sajlonka gđa. prezidenta a ne starbuckica. mislim da je predsjednicu vidjela ona ludača od sajlonke kad je ušla u hram i vidjela 5 posljednjih ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Premium
|
Godsdamit! Bez obzira ke sam znal vise manje ke se bu desilo, zadnjih 10 min sam hotel zludeti!!! Hebacki! Neg, nda slazem se da je mrs presidente 5-ti sajlonac, jer starbuckica se ne racuna... Err, neg jel zna gdoj ko izvadja onu stvar na kraju, znam da je to od Jimi Hendrixa All Along The Watchtower, but neznam ko je napravil obradu... BTW odlicno su uklopili tu stvar!!! Edit: Pronaso: Brendan McCreary All Along The Watchtower BTW2 Soundtracks rocks! Sam soundtrack od trece sezone ni josh izasel, kme!
Poslije BSG-a sve je glupo Zadnje izmijenjeno od: KnezTame. 29.06.2007. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |