|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Vista+Refresh rate monitora, molim vas pomozite
kako natjerati cataljista da monitor radi na 120hz ili koga već. inače sam instaliravo neki driver za monitor i prepozno bi ga a sad neće na visti. naglašavam-x64 powerstrip i refreshfix ne pomažu. trnutno sam unchekiro ono hide one koje nemože displayat, pa je na 100, ali može na 120 pa onda žeim to iskoristit Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 18.08.2007. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
koji monitor ti imas za pocetak
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
najbolje metni na 85Hz i miran si, ako imaš LCD onda nije preporučljivo ići iznad 60Hz. ovako samo riskiraš da ti monitor rikne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
U ovom slučaju nije baš tako... 1) Sumnjam da ima LCD jer nebi išao na 100Hz s njim... 2) Vista ima malo čudne ideje oko toga što može ili nemože podnjeti monitor i u pravilu jednostavno potuče pola rezolucija i refresh ratea... 3) Glupost LCD neće crknuti od toga da ga ti staviš na više od 60Hz, isto kao i ostali monitori - ako on to podržava svejedno je na kolko si ga stavio jer će raditi, a ako neće radit s tom postavkom dobit ćeš poruku "signal out of range" kao i nasvim ostalim monitorima...
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
force refresh je radio na xp-u pa probaj mozda radi i na visti... reforce je program.
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
iako sam mislio da nije potrebno reći koji monitor imam jer znam da može na 120hz @ 1280x960 i bio je do prije 3 dana. Ali kad ste tak navalili evo vam HP Compaq P1220. I da, želim iskoristiti maximalno iz njega, i naviko sam na 120hz tak da mi ovo malo smeta. a onaj program mi kaže failed to create old modes, idem probat u safet modu, s ugašenim explorerom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uključen TV-out zna raditi takve probleme pa ga probaj isključiti, dovoljno je samo ištekati kabel iz grafe.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|