![]() |
Vista+Refresh rate monitora, molim vas pomozite
kako natjerati cataljista da monitor radi na 120hz ili koga već. inače sam instaliravo neki driver za monitor i prepozno bi ga a sad neće na visti.
naglašavam-x64 powerstrip i refreshfix ne pomažu. trnutno sam unchekiro ono hide one koje nemože displayat, pa je na 100, ali može na 120 pa onda žeim to iskoristit |
koji monitor ti imas za pocetak
|
Citiraj:
najbolje metni na 85Hz i miran si, ako imaš LCD onda nije preporučljivo ići iznad 60Hz. ovako samo riskiraš da ti monitor rikne. |
U ovom slučaju nije baš tako...
1) Sumnjam da ima LCD jer nebi išao na 100Hz s njim... 2) Vista ima malo čudne ideje oko toga što može ili nemože podnjeti monitor i u pravilu jednostavno potuče pola rezolucija i refresh ratea... 3) Glupost LCD neće crknuti od toga da ga ti staviš na više od 60Hz, isto kao i ostali monitori - ako on to podržava svejedno je na kolko si ga stavio jer će raditi, a ako neće radit s tom postavkom dobit ćeš poruku "signal out of range" kao i nasvim ostalim monitorima... |
Citiraj:
|
force refresh je radio na xp-u pa probaj mozda radi i na visti... reforce je program.
|
Citiraj:
|
iako sam mislio da nije potrebno reći koji monitor imam jer znam da može na 120hz @ 1280x960 i bio je do prije 3 dana. Ali kad ste tak navalili evo vam HP Compaq P1220.
I da, želim iskoristiti maximalno iz njega, i naviko sam na 120hz tak da mi ovo malo smeta. a onaj program mi kaže failed to create old modes, idem probat u safet modu, s ugašenim explorerom |
ionak moram preć na xp iz drugih razloga, pa će problem bit riješen za sat-2
|
Uključen TV-out zna raditi takve probleme pa ga probaj isključiti, dovoljno je samo ištekati kabel iz grafe.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |