Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.08.2007., 14:32   #1
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Antec Phantom 500w

Zanima me da li netko ima ovo napajanje ili ga je vidio u radu ili sl. Dakle ne review, jer sam ih našao na tone guglajući. To je ovaj:
http://www.silentpcreview.com/article241-page1.html

Fala...
Staro 23.08.2007., 15:01   #2
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Vidio sam ih par u radu u stvarno mogu reći da to napajanje nije ništ posebno,previše se kvari.Može ti radit par mjeseci sasvim ok,da se ništ ne čuje pa onda počne zujat i tako dalje. Zadnji kojeg sam imao na testiraju je bio od susjeda nije bio u stanju se upalit sa x1950pro.Nekad se upalio ali bi se resetirao nakon 5min u igri.Grafičku sam probao u drugom kompu sa smartpower napajanjem i radi bez beda.Tak da zaobiči to napajanje i uzmi Corsaira 520W pa si miran Provjereno radi
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.08.2007., 16:55   #3
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
@Lihto-pogledaj onu opciju Moj Komp i pogledaj koje napajanje sada ima i koju konfiguraciju gura
Ne pati on na snagu nego na tisinu jer mu je ADDA iz Seasonica glasna tako da mu Corsair 520hx ne igra ulogu

EDIT :
@Don-Poslusaj Corsair 450vx ili NeoHe 430. Pa nevjerujem da se toliko cuju kao Seasonic
Optik je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2007., 16:57   #4
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Optik Pregled postova
@Lihto-pogledaj onu opciju Moj Komp i pogledaj koje napajanje sada ima i koju konfiguraciju gura
Ne pati on na snagu nego na tisinu jer mu je ADDA iz Seasonica glasna tako da mu Corsair 520hx ne igra ulogu
Tiho

EDIT: Neohe sam tražio i tražio i ništa, a za vx kažu da se podiže voltaža venta čim je u kučištu preko 30-32C. A i da oću s ventom, promijenio bi addu.
Staro 23.08.2007., 17:13   #5
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor don Pregled postova
Zanima me da li netko ima ovo napajanje ili ga je vidio u radu ili sl. Dakle ne review, jer sam ih našao na tone guglajući. To je ovaj:
http://www.silentpcreview.com/article241-page1.html

Fala...
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Vidio sam ih par u radu u stvarno mogu reći da to napajanje nije ništ posebno,previše se kvari.Može ti radit par mjeseci sasvim ok,da se ništ ne čuje pa onda počne zujat i tako dalje. Zadnji kojeg sam imao na testiraju je bio od susjeda nije bio u stanju se upalit sa x1950pro.Nekad se upalio ali bi se resetirao nakon 5min u igri.Grafičku sam probao u drugom kompu sa smartpower napajanjem i radi bez beda.Tak da zaobiči to napajanje i uzmi Corsaira 520W pa si miran Provjereno radi
Citiraj:
Autor Optik Pregled postova
Čitaj malo bolje,pitao je kakvo je,ja sam rekao svoje iskustvo s njim. Možda naleti na neki primjerak koji radi dobro radi,samo teško.
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2007., 00:01   #6
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Silverstone SST-ST30NF

Najbolje odvojiti PSU od ostatka kućišta, dovod hladnog zraka iz 5.25 baya... da bi bili sigurni
tOta je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno