|
![]() |
#1 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Antec Phantom 500w
Zanima me da li netko ima ovo napajanje ili ga je vidio u radu ili sl. Dakle ne review, jer sam ih našao na tone guglajući. To je ovaj: http://www.silentpcreview.com/article241-page1.html Fala...
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Vidio sam ih par u radu u stvarno mogu reći da to napajanje nije ništ posebno,previše se kvari.Može ti radit par mjeseci sasvim ok,da se ništ ne čuje pa onda počne zujat i tako dalje. Zadnji kojeg sam imao na testiraju je bio od susjeda nije bio u stanju se upalit sa x1950pro.Nekad se upalio ali bi se resetirao nakon 5min u igri.Grafičku sam probao u drugom kompu sa smartpower napajanjem i radi bez beda ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
@Lihto-pogledaj onu opciju Moj Komp i pogledaj koje napajanje sada ima i koju konfiguraciju gura ![]() Ne pati on na snagu nego na tisinu jer mu je ADDA iz Seasonica glasna tako da mu Corsair 520hx ne igra ulogu EDIT : @Don-Poslusaj Corsair 450vx ili NeoHe 430. Pa nevjerujem da se toliko cuju kao Seasonic |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Neohe sam tražio i tražio i ništa, a za vx kažu da se podiže voltaža venta čim je u kučištu preko 30-32C. A i da oću s ventom, promijenio bi addu.
![]() |
![]() |
#5 | ||
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Silverstone SST-ST30NF Najbolje odvojiti PSU od ostatka kućišta, dovod hladnog zraka iz 5.25 baya... da bi bili sigurni ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|