![]() |
Antec Phantom 500w
Zanima me da li netko ima ovo napajanje ili ga je vidio u radu ili sl. Dakle ne review, jer sam ih našao na tone guglajući. To je ovaj:
http://www.silentpcreview.com/article241-page1.html Fala... |
Vidio sam ih par u radu u stvarno mogu reći da to napajanje nije ništ posebno,previše se kvari.Može ti radit par mjeseci sasvim ok,da se ništ ne čuje pa onda počne zujat i tako dalje. Zadnji kojeg sam imao na testiraju je bio od susjeda nije bio u stanju se upalit sa x1950pro.Nekad se upalio ali bi se resetirao nakon 5min u igri.Grafičku sam probao u drugom kompu sa smartpower napajanjem i radi bez beda:).Tak da zaobiči to napajanje i uzmi Corsaira 520W pa si miran:) Provjereno radi
|
@Lihto-pogledaj onu opciju Moj Komp i pogledaj koje napajanje sada ima i koju konfiguraciju gura ;)
Ne pati on na snagu nego na tisinu jer mu je ADDA iz Seasonica glasna tako da mu Corsair 520hx ne igra ulogu EDIT : @Don-Poslusaj Corsair 450vx ili NeoHe 430. Pa nevjerujem da se toliko cuju kao Seasonic |
Citiraj:
:D:D:D EDIT: Neohe sam tražio i tražio i ništa, a za vx kažu da se podiže voltaža venta čim je u kučištu preko 30-32C. A i da oću s ventom, promijenio bi addu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Silverstone SST-ST30NF
Najbolje odvojiti PSU od ostatka kućišta, dovod hladnog zraka iz 5.25 baya... da bi bili sigurni :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:14. |