|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() čemu toliki optimizam?ni zadru ni cibaliji nisu gola uspjeli dati,da ne pričam kako je cibalija mogla lako pobjediti sad zadnju tekmu... hajduk ako bude drugi,bit će sretni...Dinamo je još uvijek prejak,daleko jači od hajduka,rijeke...itd malo realnosti molim
![]() |
![]() |
#33 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Obozavam ovakve odg.tipa biti cemo 85% prvi a 15% drugi nesretnim slucajem,ali na temelju cega to? Imena igraca? Ne razumijem bas cemu taj komentar kada ti nista nejde u prilog runner. Malo puno realnosti...cijeli HNL da skupimo u jednu momcad tesko da bi sta vise od klubova napravila u europi.
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#36 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da, to je i meni bilo cudno,ali sta ja znam nakon svega ovoga. Poznato je da Njemci ne kupuju skupe igrace,tako da je to cudno, ali cim se suska biti ce nesto...
![]() |
#40 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#43 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Dinamo rutinski po teškom vremenu pobjedio Cibaliu 2:1 Boško Balaban u prvoj tekmi nakon povratka zabio za povečanje vodstva PS Ovo je bio textualni prijenos na sportnet-hr-u, umro sam od smijeha, na čemu je lik bio neznam ![]() http://www.imagesforme.com/images/28...netmajstor.jpg http://www.imagesforme.com/images/65...jstorpart2.jpg http://www.imagesforme.com/images/8657sportnetmajstorpart3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Super Moderators
|
![]() |
#45 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Da, stvarno je bilo gadno jučer...mislio sam reći uspješno odrađena tekma gdje je bilo najbitnije osvojiti 3 boda, rutinska bi bila da je bilo lijepo vrijeme, 3-4 gola nisu bila zbog lošeg terena |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Super Moderators
|
Danas: Varteks-Zagreb Hajduk-Osijek Rijeka-Međimurje Šibenik-Slaven Belupo Zadar-Inter
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pustio sam jučer živce na kantridi,onakav traljav gol od Međimurja nisam očekivao,mislim da ni igrač koji ga je zabio isto nije.A od Rijeke tolko propuštenih prilika,lopti u prazno,...ali na kraju se isplatilo i zadnjih 15 min.ludilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Super Moderators
|
Inter – Šibenik 2:2 1:0 Šarić 29' 2:0 Šarić 59' 2:1 Batur 70' 2:2 Batur 81' Zagreb – Rijeka 2:2 0:1 Škoro 47' 1:1 Lovrek 51' 1:2 Škoro 67' 2:2 Parlov 85' Cibalia – Zadar 0:2 0:1 Terkeš 21' 0:2 Župan 31' - 11m Međimurje – Hajduk 1:1 1:0 Šaranović 1' 1:1 Rubil 90' Slaven Belupo – Varteks 6:0 1:0 Kristić 14' 2:0 Poljak 17' 3:0 Posavec 32' 4:0 Sopić 40' 5:0 Posavec 47' - 11 m 6:0 Vručina 74' Osijek – Dinamo 1:3 0:1 Balaban 14' 1:1 Jukić 36' 1:2 Modrić 39' - 11 m 1:3 Modrić 86' Ajduk opet jedva izvuko živu glavu, Belupo ubio boga u Varteksu... Lijep gol Modrića ![]() Trenutno stanje na tablici:
![]() |
#50 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Varteks je bez Kuže još slabiji...ne kužim što im je ove sezone !? A apotekari razvaljuju ![]() Balaban je danas zabio onak kak je trebao protiv Werdera, a Luka je sjajan slobodnjak izveo ![]() P.S. Kad sam vidio rezu iz Međimurja, umro sam skoro. Pa ovima ne ide nikako...teško će oni Sampdoriu proć bez gola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U Osijeku je na trenutke bilo jadno, ali bitno je da smo nakon teške europske tekme ubilježili pobjedu bez nekoliko prvotimaca. Nisam vidio što se dogodilo na kraju kad su podijeljena dva crvena ali poludim kad otvorim novine i vidim da je Osijek uložio žalbu na suđenje ![]() Čini mi se kad god netko izgubi od Dinama uvijek traži ispriku u sucima, teško im priznati da je Dinamo bolji. Ako je netko oštećen jučer onda je to Dinamo - penal na Balabanu je bio čist ko suza, a ne znam što reći na ono udaranje po Modriću bez lopte? Ili ono igranje rukom ui 16-ercu Osijeka? To me uvijek živciralo kod, npr. Zorana Vulića koji je bio pošten igrač, a kao treneru uvijek su bili suci krivi što su izgubili od Dinama i što je Dinamo prvi...
![]() |
#55 |
Tlacitelj i neznalica
|
Dinamo ima najbolju momcad, ali i onda kada to ne dokaze na terenu netko mu pomogne! Ista stvar kao i Juve u Italiji... Jel ima negdje statiskika tko je u HNL pucao najvise penala,tko ima javise prekrasaja i tako to?
![]() |
#56 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
100%istinito ![]() Takodjer bi zelio dodat da je nasa liga jedno veliko njesra,sa jako malo takticnosti,lijepih kombinacija,premalo je trke(osim sto svi odjednom trce na loptu),no siguran sam da svi mi to sve znamo,ali ipak gledamo jer je to nasa lijepa hrvatska nogometna liga,bez obzira kako los nogac se igrao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
Ne vidim čime je to jučer sudac pomogao Dinamu? Što se tiče statistike, bilo je u onoj HTV-ovoj emisiji 1.HNL na kraju prošle sezone. Ako ses sjećam Dinamo nije bio na vrhu što se tiče dosuđenih jedanaesteraca...
![]() |
#58 |
Tlacitelj i neznalica
|
![]() |
#59 |
Premium
|
Ma daj... razlika u bodovima prošle godine je bila takva da se tu nema kaj pročitati između redaka... A to da su određeni suci više skloni suditi na način da to pogoduje jednoj momčadi na terenu, to nije ništa novo i nije samo kod nas, tako da to nije nikakav argument. Uvijek su se u nogometu štitili jači i moćniji (sjetite se samo kako je Dinamo bio pokrade protiv Newcastla, ili Hrvatska na Euru '96). Jest da se prije znalo svašta događati, ali mislim da prošle sezone i na početku ove suci nisu (namjerno ili nenamjerno) Dinamu poklonili više nego nekim drugim klubovima...
![]() |
#60 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Da je lakse suditi penal Balabanu jer je ime u hrv. ili ronaldu jer je ime istina je, ali suci bi se po tome trebali razlikovati od onih koji to nisu,po tome da ne gledaju na ime kluba/igraca vec da sude ono sto vide...iako cesto ne vide. Slazem se da je tesko nesto ocjeniti u sekundi,ja gledam 10 puta pa jos ne vidim,uz sva cuda tehnologije,ali da bas cesto dosude u korist jacega to ne bi smjelo biti. ![]()
![]() |
![]() |
|
|