PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 2007/08 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75109)

s.u.l.e.l.u.s 20.07.2007. 23:08

1.HNL 2007/08

Evo,naša draga nogometna lakrdija je počela danas.:chears: :chears:
Pa mislim da je vrijeme da otvorim temu.
Rijeka je danas stigla do prve pobijede i prva tri boda,te je time sjela na vrh ljestvice:care: :care:
Prošla sezona dabog da se ne ponovilo jer je ono bilo prestrašno.
Sutra igra ostatak ekipa,pa ćemo vidjeti,kako ostali stoje.

Jelc 20.07.2007. 23:44

Čujem da je bilo tarapane po Zaprasiću...ne znam koliko je Armadi pametno tamo raditi sranja, murja tamo nije baš poznata po nježnosti:)

reespect 20.07.2007. 23:44

Rijeka je nikakvom igrom došla do pobjede,al prvi mačići se bacaju u vodu...
ono što mene zabrinjava su opet navijački neradi,fajt s murijom i trganje stolica na tribini...pa mi se čini da će i po tom pitanju ove godine biti zanimljivo...

s.u.l.e.l.u.s 21.07.2007. 05:05

Počelo je vrlo zanimljivo,tamo nisam bio zbog posla,tako da nemogu ništa komentirat,vidio sam se sa frendovima koji su bili,tako da sam čuo priče.
A šta se tiče igre,sutra ću malo vidjeti šta piše u novinama.Na prijateljskoj protiv interbloka mi se svidio Šafarić,a i Đalović,Anas je bio u par prilika,ali jednostavno nemože staviti točku na i.Ima i u njemu potencijala.To je bilo jedan dio koji sam zapazio.Mislim da bi moglo krenuti na bolje ovu sezonu.

Roberto 21.07.2007. 22:39

Gledao sam Dinamo danas - igra prosječna protiv slabije momčadi. Ono što me se najviše dojmilo je Koch - čovjek je vrhunski golman, djeluje vrlo sigurno i pun iskustva. Da je ostao Dudu i došao Robert Kovač mislim da im LP ne bi bila samo san.
Što se HNL-a tiče bit će zanimljivo vidjeti pojačane Dinamo i Hajduk u međusobnom dvoboju...

Jelc 21.07.2007. 22:51

Pa dobro-nije 5:0 tak loš početak :)

Roberto 21.07.2007. 23:15

Citiraj:

Autor Jelc (Post 773412)
Pa dobro-nije 5:0 tak loš početak :)

Naravno da nije, ali može to i bolje. Šibenik mi se ove godine čini kao kandidat za ispadanje pa zato velim da oni nisu pravo mjerilo. Tek treba vidjeti kaj dečki mogu, nadam se i još boljoj igri :)

Jelc 23.07.2007. 11:04

Dakle-reze prvog kola:

Inter-Rijeka0:1

Cibalia-Varteks1:0

Dinamo-Šibenik5:0

Međimurje-Zagreb0:3

Osijek-SlavenBelupo1:0

Zadar-Hajduk0:0:p

reespect 23.07.2007. 12:09

Citiraj:

Autor Jelc (Post 774202)
Dakle-reze prvog kola:

Inter-Rijeka0:1

Cibalia-Varteks1:0

Dinamo-Šibenik5:0

Međimurje-Zagreb0:3

Osijek-SlavenBelupo1:0

Zadar-Hajduk0:0:p

znači dinamo je već prvi:D:D:D

Perki 23.07.2007. 12:11

Strašno. Pa Hajduk ne može ni Zadra dobit. Jasno je valjda što će Štimcu liga 16. Da se može borit za sredinu ljestvice.

Ovca 24.07.2007. 09:36

:lol2:
u 2 od 6 utakmica vec se zesce prigovaralo na sudjenje.ma sjajno je pocelo.

Buger 24.07.2007. 09:58

mislim da je Osijek definitno favorit za osvajanje naslova, a to je pokazao i protiv Slaven Belupa :D

denied 24.07.2007. 12:34

Svim gubitnicima je u krvi da prigovaraju na suđenje, bez obzira jel dobro il nije.....tak da ja uopće više ni ne slušam kuknjavu da je kriv sudac..... :fiju:

Ovca 24.07.2007. 13:29

Citiraj:

Autor denied (Post 774851)
Svim gubitnicima je u krvi da prigovaraju na suđenje, bez obzira jel dobro il nije.....tak da ja uopće više ni ne slušam kuknjavu da je kriv sudac..... :fiju:

bas to.a jos one spike:bilo je uzasno vruce,teren je bio za q... itd.A protivnicka ekipa je igrala - gdje - sa istom loptom,pod istim suncem i na istom tom terenu...:fiju:

Isus 24.07.2007. 13:44

ma ne oni su nadljudi i oni to mogu.Njabolji izgovor ika dmi je bio kad su kuglašice zgubile a trener nekaj melje i izjavi, staza je isto čudna. :D:D dobro da nije rekao kugle su bile zelene a mi igramo s plavima :D:D

HNL uopće nema volje pratiti jer je to lakrdija i uvijek je krv sudac, teren, lopta, savez, vjetar, premekani jastuk, čepovi na kopačkama, sunce, kiša, blato i kaj ti ja neznam kaj.

Thoroughbred B 26.07.2007. 21:06

Dinamo se rasprodaje,izgubio je ključnog igrača i - ne igra.

Hajduk "iznajmljuje" igrače i na njima postavlja najveću ulogu i najvišu odgovornost - loše (budućnost hajdukovih igrača?) - ne igra

Rijeka "kupuje" igrače upitne kvalitete,bitno je da koštaju 0€ ili smješno malo,očekivano ta momčad - ne igra

Ako vodeće 3 momčadi 1.HNL ne igraju dobro,šta je s ostatkom od kojih te 3 redovito kupuju igrače?

Tužna je činjenica da će Hrvatska uvijek imati odličnu reprezentaciju,a klubovi će pušit od Azerbejdžanaca,Estonaca,Litvanaca...No to je i logično,kvaliteta ima svoju cijenu,a tu cijenu Hrvatski klubovi ne mogu platiti.

Ja sam davno odustao od 1.HNL,Rijeka je moj grad i po meni Rijeka nakon momčadi u kojoj su bili Hasančić,Milinović,Mijatović,Balaban,Musa,Budan itd... jednostavno igra preloš nogomet.:fiju:

Jelc 28.07.2007. 21:26

Slušam radio i ne vjerujem:

DVA NULA!!!, DVA NULA!!! Ajduk vodi DVA NULA!!!
Javlja se drugi reporter-kolega Pezzi, ovaj...znate...nije dva nula nego tri nula.
A stari samo nastavio: TRI NULA!!!, TRI NULA!!!, Ajduk vodi TRI NULA!!!

Valjao sam se:D

brodjo 29.07.2007. 01:01

eo sad je i osijek poceo igrati izgleda :D niksic odigrao odlicno ovu i presao par igraca prije asistencije za drugi gol. evo jedan njegov video

http://www.youtube.com/watch?v=8K0lBiDxNRE

Jelc 29.07.2007. 12:55

Hajduk-Inter7:1
Slaven Belupo-Međimurje2:0
Šibenik-Zagreb0:0
Rijeka-Cibalia3:0
Dinamo-Zadar5:1

Nije loše kaj se tiče postignutih golova:)

Angelus 30.07.2007. 01:14

ja presretan,osijek 3,obje pobjede

take that hajduk

Jelc 04.08.2007. 21:29

Međimurci razvalili susjede:D
Međimurje - Varteks 4:1

giga 05.08.2007. 13:29

Rijeka vodila 2-0 na kraju spasavala zivu glavu. A i tokom tekme citam da nije bas bilo bajno,ali dobro 2-2 u Osijeku gdje uvijek gubimo(joj kada se sjetim Mitu-a taj nam je uvijek zabijao) je u redu rezultat.

Jelc 05.08.2007. 23:42

Citiraj:

Autor giga (Post 782870)
Rijeka vodila 2-0 na kraju spasavala zivu glavu.

Pa, bolje vam ide nego Ajduku-jedva su i nulu izvukli:D

Mortal 05.08.2007. 23:59

Slaven dobio Zagreba u gostima. Treba ga se pazit ove godine.

s.u.l.e.l.u.s 06.08.2007. 00:34

Citiraj:

Autor giga (Post 782870)
Rijeka vodila 2-0 na kraju spasavala zivu glavu. A i tokom tekme citam da nije bas bilo bajno,ali dobro 2-2 u Osijeku gdje uvijek gubimo(joj kada se sjetim Mitu-a taj nam je uvijek zabijao) je u redu rezultat.

Ah ali da je utakmica još potrajala vjerovatno bi mi ostali i bez tog boda,bar su tako rekli ovi koji su gledali

bobe 06.08.2007. 01:45

cuj Hajduk nula-nula igrao haha koja sramota:no2drug::sweating: :D

giga 06.08.2007. 09:01

Sto mislite je li ove godine liga jaca nego prosle,je li ujednacenija?
Ja mislim da je Dinamo za HNL jos uvijek prejak cak i ako ode Modric na zimu,ta njihova metoda kupi 20 najboljih igraca HNL i sigurno dva tri ce biti zvijezde pali jos uvijek. A druge ekipe mi se cine dosta ujednacene. Hajduk,Rijeka,Slaven Belupo mi se cini kao da ce se boriti za drugo mjesto.Hajduk mozda ima mrvicu bolju ekipu,ali...

Mljac 06.08.2007. 09:22

Citiraj:

Autor giga (Post 783303)
Sto mislite je li ove godine liga jaca nego prosle,je li ujednacenija?
Ja mislim da je Dinamo za HNL jos uvijek prejak cak i ako ode Modric na zimu,ta njihova metoda kupi 20 najboljih igraca HNL i sigurno dva tri ce biti zvijezde pali jos uvijek. A druge ekipe mi se cine dosta ujednacene. Hajduk,Rijeka,Slaven Belupo mi se cini kao da ce se boriti za drugo mjesto.Hajduk mozda ima mrvicu bolju ekipu,ali...

To je otprilike to. U grupu Hajduk, Rijeka i Slaven trebalo bi dodati i Osjeka, odlično su posloženi za ovu sezonu. A i Zagreb bi mogao krenuti tokom sezone. Nebi trebalo otpisati ni Inter, ekipa u opće nije loša, posložit će se oni.
Dinamo je u velikoj prednosti što može složiti dvije podjednako jake momčadi, teško će puštati bodove objektivno slabijim ekipama. To je i najveći problem Hajduka, svi već kuže da je Hajduk puno slabiji ako se ukoči Cernat, a pokazalo se i da rumunj ipak nije tolika marka da ga se nebi dalo ukočiti.

BladeRunner 06.08.2007. 14:22

Da,hajduk će se borit za 2. mjesto hahahahahhahahahaha
sanjajte

giga 06.08.2007. 15:05

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 783477)
Da,hajduk će se borit za 2. mjesto hahahahahhahahahaha
sanjajte

Ne kuzim...
Mislis kao hahahah Hajduk ce biti prvi ili hahahahaha hajduk nema sanse da bude drugi, vec treci ili cetvrti?
A da je Cernat zvijezda pa ne bi dosao u Hajduk ili jos bolje na posudbu u Hajduk ako se ne varam. Kod nas se uvijek naprave balon kada dolazi neki igrac iz vana ko da je dosao vanzemaljac...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46.