|
![]() |
#9961 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#9962 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
no dobro, to nesto...gorka/slatka...nikako kisela ![]()
![]() |
#9964 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovisi da li volis mlijecne, bijele ili tamne. Vecini je npr. Milka pojam cokolade, nije losa sto se okusa tice, ali stvarno mi je zlo kad se cokolada sastoji od 60% secera i 20% kakaa. Zdrobio sam prošli tjedan 50€ na cokse u belgiji, dobre su, ali lindt 70% mi je i dalje najbolja "jeftina" kvalitetna coksa. Kad budu Coko-Zderonje? ![]()
![]() |
#9965 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisam baš uber čokolada fan, onak, normalno, al Lindt mi nikak nije sjeo, a i skupe su. ja sam ipak vulgaris domesticus, sarma i te spike, pa sam zadovoljan i s običnim Kandijem ![]()
![]() |
#9966 | ||
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9969 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Opako mi se priŽderala riba ![]() Pa sam je spomenuo ženi kao odgovor na pitanje a kaj za ručak... Otišla ona na plac i dovukla par kila ![]() Pa sam sad u trilemi kaj prvo poŽderati: Oradu Brancine Ili da hitim lokarde na roštilj (električni imam u stanu pa mi je malo bezveze) http://img132.imageshack.us/img132/6159/bari2me7.jpg Dok si još premišljam paca se luk sa vegetom za krumpač-šalatu Bilo kako bilo brijem da se budem danas ubil ko zadnji sacpra ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.08.2007. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9970 |
prcknedl
|
Prokleta menza. Danas sramotna kolicina cufta u pradajz sosu (2!!!) i krumpir spremljen za ocjenu 2 do 3. Fakat moras bit maher da za***es kuhani krumpir. I juha kojoj JAKO fali okusa. Jelc, riba mi dobro zgleda, ja bih prvo pocistio orade ![]() Za veceru cu navodno imati snicle od tune 2 prsta debele na rostilju. Bumo vidli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9971 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Jelc Pošto je kod nas lokarda na placu? Na otoku sam ju plačao 20 kn za kilu, ako uzmeš 2 kile dobiš još jednu lokardu gratis. I bile su solidne veličine. U 3 kile 20 komada. Najbolja čokolada je čokolada za kuhanje. Sa što više kakaa. Ove ostale mliječne su tak tak. Čokolada mora imat gorčine. I dobra mi je ona sa 70% kakaa i čilijem. Njami njami Čokolada sa fefačima.
![]() |
#9972 |
________
|
56k warning Prije nego sto se podjem bacit u ovo fino more da malo pokazem morske hrane ![]() http://www.imagesforme.com/images/3752DSC02706.JPG http://www.imagesforme.com/images/4505DSC02707.JPG (kozice +blitva sa kuhanim krompirom ) uzivajte i slinite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9973 |
Super Moderators
|
![]() |
#9976 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9978 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@Cat Killer Slažem se s tobom u potpunosti, one mlječne čokoladice... ![]() Milsim može se to jesti (za silu) kao neki desert ali radije ne... Imo dobra tamna čokolada kao ova koju si linkao je zakon... I naravno super jaki homemade sladoled od čokolade sa gore još naribano takve "žestoke" hehe... ![]()
![]() |
#9979 |
Super Moderators
|
![]() |
#9981 |
Super Moderators
|
![]() |
#9982 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9983 |
________
|
@jelc -cccc ocekivao sam vise od takvog zderonje ![]() tak je ladybug -blitva rula |
![]() |
![]() |
![]() |
#9984 |
Super Moderators
|
A, špek je uvjek u redu. Za razliku od one zelenjave.....ali barem neke koristi od toga-za ove beštije na slici.
![]() |
#9985 |
prcknedl
|
Ja jedinu uporabnu vrijednost blitve vidim u pripremi na miljeku kad ponestane spinata. ![]() Veceras sam jel sis-cevape i krumpir na masti, uzicki mladi kajmak i luk. Sad ne smijem medju cure van jer smrdim ko mrcina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9986 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
nemate pojma...popečci od bitve su mrak ![]() blitva se skuha, jako dobro se ocijedi, nareže na sitno i onda se u to doda : 1 jaje, malo krušnih mrvica, soli, papra, vegete, češnjaka na sitno narezanog i naribani sir (gauda ili nešto slično)...naprave se "faširanci" koji se onda paniraju (kao pohano meso, dakle, brašno, jaja, prezli) i peku... to je M R A K ![]()
![]() |
#9988 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kod mene se nemogu kuhat niti peč takve bedastoče. Nije Zepter za to namjenjen. Mogao bi počet hrđat. ![]() A i na teflonu se primjete promjene. Danas bude pečena kokica sa mlincima i ciklom. Kako volim sa onom masnoćom od kokice prelijat mlince i dobro ih usaftat. Predjelo paradajz juhica od domaćeg paradajza sa sitnom tjesteninim. Desert Puding od čokolade ili sladoled.
![]() |
#9989 |
Super Moderators
|
Uf...ja sam se jučer prvo ubio ribetinom, onda sam oko 02.00 ujutro zaključio da bi bilo šteta bacit ostatak-pa sam mazno ostatak ribetine i krumpač-šalate ![]() Od toga sam gadno ožednio pa sam poŽderao dvije posudice malina. Danas pileća jetrica u saftu na lovački (to je nekakav umak sa gljivama i špekom, lagano šarf). Mislio sam uz to pire ali nakon jučerašnjeg dana mi se ne jede opet krumpač...možda napravim crvenu rižu. Šalata-paprika, krastavci, rajčica.
![]() |
#9990 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() tj. nisam stigao slikati..bio sam zaposlen ![]() 2kg vratine http://www.imagesforme.com/images/1508DSC00478.JPG na žalost električni roštilj..ali posluži http://www.imagesforme.com/images/7811DSC00477.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|