|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Najbolji program za presnimavanje originalnih DVD-a
Koji je najbolji program kojim mogu presnimavari originalne DVD filmove, koji imaju zastitu? Po mogucnosti da je besplatan, ali ako nije besplatan, zadovoljit cu se nekom trial verzijom programa..... Hvala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
DVDShrink
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da si izabrao pogresan forum za postavljenje takvih pitanja... Ustav kaze ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
DVDShrink je super...samo nece presnimit Sony ARccOS zastitu...tako da jedino tu pada. Za to ce ti trebat ili DVDFab ili Ripit4me. Pozz ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://hr.wikisource.org/wiki/Ustav_Republike_Hrvatske Onda valjda i informatički casopisi krše ustav? Vjerojatno i proizvođači te distributeri takvog softvera? Ontopic: Probaj DvdFab |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*
|
Isprika, makar prvi put cujem da se rijec ustav koristi u tom kontekstu (Faq, Rules, Pravila itd.). Meni je prva i jedina asocijacija na rijec ustav - Ustav RH. Svejedno ne znam cemu odmah upozoravanje i panika kad su se svi hr informaticki casopisi bavili tom tematikom, kada je na ovom forumu postojao sticky topic iste tematike samo za audio, a postoji i cijeli niz slicnih topica za video... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ubaciš dvd. Otvoriš dvd fab. Odabereš direktorij i lupiš start. Kada završi, izađi iz fab-a i uđi u dvd shrink. Stisni "Open files" i odaberi onaj direktorij. Nakon analiziranja možeš još neke postavke namiještat. Stisneš na backup. Odabereš ISO image i odabereš gdje će ga spremiti. I poslije s Nerom Pržiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |