![]() |
Najbolji program za presnimavanje originalnih DVD-a
Koji je najbolji program kojim mogu presnimavari originalne DVD filmove, koji imaju zastitu? Po mogucnosti da je besplatan, ali ako nije besplatan, zadovoljit cu se nekom trial verzijom programa.....
Hvala.... |
DVDShrink
|
Mislim da si izabrao pogresan forum za postavljenje takvih pitanja...
Ustav kaze ;) >>> Zabranjene su rasprave o zaštiti sadržaja zaštićenog autorskim pravima, pa tako i o razbijanju istih, jer znamo kamo takve rasprave vode. |
DVDShrink je super...samo nece presnimit Sony ARccOS zastitu...tako da jedino tu pada. Za to ce ti trebat ili DVDFab ili Ripit4me.
Pozz :chears: |
Citiraj:
|
Ako je za sigurnosni backup onda je u redu, najbolja kombinacija je Ripit4Me za ripanje + DVDShrink za sređivanje.
|
Citiraj:
http://hr.wikisource.org/wiki/Ustav_Republike_Hrvatske Onda valjda i informatički casopisi krše ustav? Vjerojatno i proizvođači te distributeri takvog softvera? Ontopic: Probaj DvdFab |
Govori se o forumskom "ustavu" tj osnovnim "rules of conduct" na forumu... ;)
|
DVD fab decryptor (za ripanje) DVD Shrink (za sređivanje i pravljenje Iso-a) i Nero
|
Citiraj:
Svejedno ne znam cemu odmah upozoravanje i panika kad su se svi hr informaticki casopisi bavili tom tematikom, kada je na ovom forumu postojao sticky topic iste tematike samo za audio, a postoji i cijeli niz slicnih topica za video... |
ako je i Bug počeo opisivati kako prepržiti DVD(radi backupa ;) ) onda možda mogu i ostali, inače takvo pisanje u Bugu je protivljenje ZAMPu
no PCE ima svoje pravila koja moramo poštivati |
Citiraj:
|
Ubaciš dvd. Otvoriš dvd fab. Odabereš direktorij i lupiš start. Kada završi, izađi iz fab-a i uđi u dvd shrink. Stisni "Open files" i odaberi onaj direktorij. Nakon analiziranja možeš još neke postavke namiještat. Stisneš na backup. Odabereš ISO image i odabereš gdje će ga spremiti. I poslije s Nerom Pržiš.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:40. |