|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima jako malo servera na 2.8 verziji, zači skoro svi su na 2.8.1 i to je osnovna prednost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
jel se isplati sad zapocinjat igrati igru ili su vec svi high skilleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja nisan igra 2-3 mj sad san ponovo u djiru samo neznan zasto mi browser malo servera izbaciva i nikako da neki hrvatski servar nadjem,valjda je do patcha 2.81 pa san ga sad skidam al mi neide uglavu zasto ga se nemoze s america`s army stranice skinut nego preusmjerava na druge stranice.
Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 21.08.2007. u 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
|
Ma normalno da ti se isplati nakon par dana uđeš u đir a vec nakon mjesec mozeš dobro nabildati HONOR(normalno ovisno o tome kako i koliko igras),ka pocetnik izaberi bolju i iskusniju ekipu s viae honora pa se stekaj uz njih.Inace najbolje mape za pocetnika je BRIDGE.A moji favoriti su INSURGANT CAMP i URBAN ASSULT
![]() |
#130 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Crimecop što se tiče hrvatskih servera mislim da je samo jedan ili dva a ostali hrvatski klanovi iznajmljuju njemačke/nizozemske/engleske servere......... Inače, ja sam na početku igre krenuo sa Urbanom ![]() Ako igrate redovito nekih 2/3 sata dnevno stvarno čete vidjet napredak......ali morate igrat redovito i vidjet čete, skill raste ![]()
![]() |
#131 |
4K FTW
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam 2 pitanja: 1. Kak podesiti latenciju/ping, koje su naredbe u konzoli ili di se vec to radi? Imam 1Mb od tcoma i ping mi se krece od 70-90 i cini mi se da je to malo previse 2. Dal postoji opcija di se iskljucuje kad stisnes naprijed 2 puta za redom pa te onda automatski prebaci u run? |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
Ovo što se tiče pinga je normalno.....Taj broj podijeliš na 4 i dobiješ pravi ping, dakle nekih 20 .... Nemaš brige, iako može bit i bolje.... Ovo u vezi trčanja mi s enikad nije desilo, igram več više od godinu dana.... ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
|
Evo ovo su vam sve komande nije mi se dalo prevodit al ako znate imalo engleskog razumit ce te: Common Commands BEHINDVIEW [0, 1] - Changes to first person (0) or third person (1) view FREECAMERA [0, 1] - Changes the view to a free floating camera (1) or back to the player (0) STAT FPS - Displays your frames per second STAT NET - Shows network game play stats SUICIDE - Kills yourself OPEN [IP address] - Connect to a specific server IP. If you don't specify a port, the default is 1716 OPEN [mapname] - Opens the specified map for offline practice START [mapname] - Opens the specified map for offline practice DISCONNECT - Disconnect from current server RECONNECT - Reconnect to the current server TEAMSAY [text] - Displays your message in team chat SAY [text] - Displays your message in global chat NETSPEED [number] - Sets the net speed in bits per second, default is 10000 BRIGHTNESS [0.0 - 1.0] - Changes the brightness level to the specified number CONTRAST [0.0 - 1.0] - Changes the contrast level to the specified number GAMMA [0.0 - 1.0] - Changes the gamma level to the specified number EXEC [filename] - Executes a file in the America's Army/system/ directory by default FOV [number] - Changes the Field Of View to the specified number. 85 is the default PREFERENCES - Opens advanced settings RELAUNCH - Relaunches the engine SET [class variable value] - Sets a specified class and specified variable with the specified value. For example: Set Input [key] [command] - Will bind commands to particular keys. E.g. Set Input N ThrowWeapon will make using N (key) throw your weapon (command). SETSENSITIVITY [number] - Sets the mouse sensitivity to the specified number SETRES [WxHxD] - Sets your screen resolution to the specified width, height, and color depth SLOMO [number] - Sets the speed of the game to the number specified. Less than 1 is slower than normal speeds, greater than 1 is faster than normal speeds. E.g. Slomo 0.5 = half default speed TOGGLEFULLSCREEN - Toggles fullscreen mode FLUSH - Flushes all caches and relights QUIT - Quits the game EXIT - Quits the game Voting Commands VOTEKICK [playername/playernumber][reasonnumber] - Votes to kick a particular player for a specific reason. Note that you don't need to enter the player's full name. Sometimes players use convoluted names which are hard to reproduce, so to avoid having to type their name out just use the Playerlist command and insert the relevant Playernumber in this command. PLAYERLIST - Lists all the current players on a server, and provides a playernumber next to their name which can be used in commands like Votekick. REASONNUMBER - Lists all the possible Votekick reasonnumbers. These are: 1. Player is idle 2. Player is intentionally violating ROE (note: cannot be used if player has no ROE) 3. Player has used foul or abusive language 4. Player is spamming chat 5. Player is camping Demo Commands (Only available in online multiplayer) DEMOREC [demoname] - Records a demo using the demoname you type here STOPDEMO - Stop recording a demo DEMOPLAY [demoname] - Plays the specified demo with the name given System Diagnostics MEMSTAT - Displays Windows memory usage STAT ALL - Shows all stats STAT AUDIO - Shows audio stats STAT GAME - Displays game stats STAT HARDWARE - Shows hardware stats STAT RENDER - Displays rendering statistics STAT NONE - Turns off all stats CONFIGHASH - Displays configuration info DUMPCACHE - Displays the memory gcache contents GETCOLORDEPTH - Displays the maximum color depth supported by your hardware GETCURRENTCOLORDEPTH - Displays your current color depth GETCURRENTRES - Displays your current resolution GETCURRENTTICKRATE - Displays your current tick rate GETMAXTICKRATE - Displays the maximum allowed tick rate OBJ CLASSES - Displays a list of object classes OBJ GARBAGE - Collects and purges objects no longer in use OBJ HASH - Displays object hashing statistics OBJ LINKERS - Displays a list of active linkers DEBUG CRASH - Test crashes the game with an error DEBUG EATMEM - Tests memory allocation until full DEBUG GPF - Test crashes the game with a general protection fault error DEBUG RECURSE - Test crashes the game by infinite recursion REPORT - Copies a report of the current game to clipboard SOCKETS - Displays a list of sockets in use Komande se upisuju pritiskom na TAB tipku!!!
Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 26.08.2007. u 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
Meni također pribacuje na trčanje kad dva puta stisnem foward al ne vidim u cemu je problem,al mene muci veci problem a to je da mi dosta laggira bez obzira na ping jer igram najčešće na njemačkim di mi je ping od 10 do 30max.Gleda san koliko mi memorije pije dok igram i potrošnja ram-a mi je na 90%
![]() |
#138 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
Igram najčešće na laptopu jer mi je comp uvik zauzet a ovo je laptop hp nx 8220 Grafika: ATI Mobility Radeon X600, 128 MB VRAM Ostalo: Mobile Intel Pentium M 740, 1733 MHz (13 x 133), Intel i915PM Express, 512 MB DDR2-400 DDR2 SDRAM,ma znan da je do laptopa jer mi na compu igra odlično samo neznam bi li moga šta frizirat pa da mi ne lagira puno
![]() |
#140 |
|
A ništa morat ces pazljivo pritiskat ma sigurno se može a možda i ne to izgasit u postavkama ili u armyops.ini ili u user.ini ja san pogleda na brzaka u user.ini ali nisan nasa al ako vidim di bi se moglo to izgasit javim ti a dotad i ti malo pročačkaj
![]() |
#142 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#144 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#146 |
|
Ma to sam i pretpostavlja ma nema veze bacit cu koji put s kompa i to je to, a zellenny igra je prva liga osobito s obzirom da je besplatna preporučam da zaigraš brzo ćeš se navući.
![]() |
#148 |
Premium
|
igra mi je nekako dosadna...vecina mapa po meni se bazira na kempanje i vrebanje neprijatelja...dosadno...bf 2 je puno bolje osmisljeno i zabavnije jer jer ima vise opcija....al svako magare ima svoje veselje ovo je samo moje misljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
bf serijal je zivcano natrcavanje od zastave do zastave. klansko igranje razbija tu monotoniju, no ne previse jer je sve ionako trckaranje. ides ides ubiju te respawn ubiju te respawn pa jos malo trcis pa respawn pa jos jedan respawn itd itd. naravno tu su i opcije...puno njih...mozes biti comander i cijelu partiju skriven u bazi mozes bacati orbital ili suplay kutije...a mozes se i cijelu rundu boriti s ruljom iz svog tima tko ce uzeti avioncic ili tenk...a mozes i koristiti jedan od milion exploita u igri ![]() AA je isto tako rush igra, no zato rusheri pretezno gledaju ostatak partije. klansko igranje razbija tu monotoniju, te ujedno unosi i dozu taktike, mada je tu potrebna odredena doza zivacajer se neke mape jednostavno moraju kempat, recimo insurgent ili hospital. jesi li primjetio tu rijec respawn hehe ![]() ![]() no, aa ipak treba na neki odredeni nacin voljeti...nije za svakoga...ali je definitivno u prvih tri taktickih fps igara ikada...ako ne i prva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|