![]() |
America`s Army
evo bash instaliro i sad ne kuzhim kak to igrat el tream imat kaj inst il moram one treninge prolazit
|
Moras one treninge proc i onda mos na net..
|
o đizs pa to che potrajat a el treba bit game spy inst
|
netreba ti GameSpy... imas browser servera unutar igre...
a sto se tice treninga.. opet nemoras sve proc.. prodi prvih par nemoras cak niti medic proc... pa vidi jel ti se svida igra... ako da i imas vremena/volje predi i ostalo... a to da ce potrajat... a cuj jedno popodne ti je sasvim dovoljno za sve treninge |
e chekaj ne kuzhim u igri mi pishe conecting to game spy arcade i ne mrda loginiro sam u svoj acc al nikam ne mrda
|
ok ovak u igri imas browser, pise GameSpy, njega koristis da trazis server, upali si punkbuster opciju... i pod Filters si podesi dodatne stvari..
onda ce ti se lista refreshat i spojis se na server po zelji pomocu enter-a ili dva put kliknes misem.. btw koju vezu imas? |
V2.7 Overmatch je zvanično vani ( 2.45GB ).
Tek toliko, za one koji su nisu još čuli. |
Citiraj:
..prvo moras testove proci,onda ce ti se mape otvoriti,odnosno aktivirati, a nakon mape biras server....pazljivo slusaj onog sto ti bude predava prvu pomoc...joj :D |
Ajd nek mi neo da ako zna link za skinut v2.7, ali ne torent nego "normalan" download. Nije mi neki pretjeran problem skinut i ta 2.5GB posto imam flat:D.
Ja imam neki v2.1 sa nekod pc chip DVD-a br. 110 pa ako neko zna mozeli se sta sa tim uraditi (updateovat ili tako nesto) neka kaze. |
|
Citiraj:
BTW Site sigurno podrzava nastavljanje prekinutog downloada. |
Pa problem je u tome sto su sve ***eni torenti:grrr:. I nikako nisam uspio preko njih skinuti, a jedan link koji sam nasao sa normalnim downloadom je riknuo nakon 510 skinutih MB i vise ni da bekne (od juce pokusavam nastaviti download ali nece:grrr:).
BTW Site sigurno podrzava nastavljanje prekinutog downloada. EDIT: Ima li u igri neki auto update ili dugmic za update kao u Warcraftu npr? IZVINJAVAM SE ZBOG DUPLOG POSTA (INTERNET ME ZA***AVA) |
Citiraj:
Ja sam skinuo za oko 3h,,, |
oni koji vole skidati preko torrenta:
http://www.gameupdates.org/ link za AA 2.7 inace nemoguce je updateati starije verzije jer je ova puno puno drugacija super je sad onaj kompas :) i reportanje enemyja ince odlican prvi dojam (mislim ima bugova ali ...) |
meni se isto jako svidja, mada nisam puno vremena proveo u prijasnjim verzijama (honor cca 22).
btw, ima li netko listu servera na kojima vecinom igra HR ekipa...? naisao sam na neki GER server di prevladavaju :) nasi, sad dal je neki nas klan samo rentao server ili se tamo obicno hrvati skupljaju, ne znam... i jos jedno pitanje - Tcom TS serveru, AA kanal ima password. jel netko zna pass? prije je bio 'croarmy', ali vise nije. navodno se tamo ekipa ovak skupi pa igraju skupa, malo vise timski. |
ima dosta HR servera. ja igram vec dugo ovu igru i samo ovu igru. Nije napucavanje vec je vise timska! ima i dosta Hrvatskih klanova.
na stranici aaotracker.com mozes naci sve statistike i mozes pretrazivati po nacijama i razlicitim kriterijima. pogledaj |
ty
koji ti je nick u igri? da te nadjem pa da zaigramo skupa :) |
Evo i ja igram. Inače nick mi je -=[BoB]=-Benkovic pa me potrazite da zaigramo. Imam 42 honora
|
Citiraj:
|
rgr
|
ja imam america's army al ne ovu najnoviju verziju pa me zanima ocu moc skinut tu noviju verziju kao npr. patch za wow i da mi se onda samo upgrade-a ili moram skinut cilu najnoviju verziju
|
..2.7 je zasebna i trazi unistall stare (prethodne) verzije
|
u hebemti neda mi se skidat skoro 3 gb
|
evo link na jedan domaci klan: http://www.ff-cro.net/news.php
( Fuckers From Croatia) ja sam clan kao i FlowMaster imamo svoj server, ip je: 195.122.134.19:1716 i ts server... navratite.... |
Evo, sad sam malo igrao sa njima, ima dosta hrvatske ekipe na serveru. Ja sam =DU=EL!MinatoR[HR].
|
evo i mene xD
vidao sam par ljud sa ovog foruma u AA evo moj link od trackera : http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=495771 pletikosa tebe sam par puta vidio na terenu xD |
Citiraj:
|
Ja igram isto ali cisto dok mi nema ekipe sa COD-a... Igram vecinom samo Border a nick mi je Foxman.zg i imam 12 honora... (mislim da imam 3h igranja) na ovom ac... Uglavnom igrao sam i prije ali ne mogu se sjetiti usernamea a znam koji mi je bio mail ali je mail od T-oma sa domenom hinet tako da ga ne mogu "oživiti"
|
@FERRYS eto promjenio sam
nas klan je trebao protiv tvoga igrat u hcl ali nesto se zeznulo pa je pobjeda napisana vama ali meni ta hcl nema smisla nimalog sve je banana nekako. organizacija 0. |
Mislim da imas malo krivo misljenje o HCL-u,
smatram da umjesto takvih rijeci bi ipak trebao im malo cestitat i pohvalit, jer decki su si dali truda i ipak napravili nesto, istina nije bog znas sta ali je prva sezona i to su decki za koje znamo da su ok. Svakako nas klan zajedno samnom ih podrzavamo 100% jer nije mala stvar takvo sto napravit i pokrenut. inace za decke koji neznaju evo link http://aa.mp.cro-gaming.com/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:27. |