|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mogu li i ostali znati o cemu se radi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Danijel, pročitaj pod novosti na PCEkspert homepage-u. Inače, momci čestitke i samo napred ![]() Lijepo je vidjeti ovakve stvari. ![]() P.S. A i fino od Vas što se niste rasprodali, mada, dobru su lovu nudili Francuzi ![]() EDIT: Da, imaš pravo. Grci su bili, a s Francuzima su španali za pobijedu ![]() Moj bed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nisam bash puno obracao pozornost na nick ![]() procitao sam novost josh sinoc. sto drugo nego cestitat deckima na uspjehu. stvarno nisu loshi novci koje su grci nudili (ja bih se odmah prodao ![]() P.S. joj samo da sam znao da je LAN party u Doboju ![]() EDIT: sad procitah da je Vuco spomenuo francuze. Zar ipak nisu bili grci? EDIT2: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
svaka cast na uspijehu.. ovo me vraca u stare dane lotr klana ![]() ![]() samo naprijed decki .
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala svima na čestitkama. Što se tiče ponude Grka, lova je OK ali ne znaju oni nas da nam je ponos ispred novca ![]() ![]() BTW. Iznenađen sam na pozitivnoj reakciji ljudi na forumu i uredništva, obično nas tako dobro ne dočekuju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
je...istina. odlicna je lova, no moram priznati da nisu popustili, koliko god ih uvjeravali da je lova ipak lova..hehe..jos kad i blue (citaj drugi =XII=) tim zapapri po laderu...a to je skoro... uglavnom, svi su dobro dosli na nisan...i sate zabave kod =XII= klana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Wot a fak???? ![]() ![]() ![]() Ja ni za kakav LAN nisam cuo, a zivim u Doboju.
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Malo kasnim no svejedno čestitke na svemu.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas