![]() |
Zahvala
Hvala uredništvu PC Eksperta na pruženoj potpori.
Krešimir Farčić |
mogu li i ostali znati o cemu se radi?
|
Danijel, pročitaj pod novosti na PCEkspert homepage-u.
Inače, momci čestitke i samo napred :) Lijepo je vidjeti ovakve stvari. :chears: P.S. A i fino od Vas što se niste rasprodali, mada, dobru su lovu nudili Francuzi :D EDIT: Da, imaš pravo. Grci su bili, a s Francuzima su španali za pobijedu :) Moj bed. |
nisam bash puno obracao pozornost na nick :D
procitao sam novost josh sinoc. sto drugo nego cestitat deckima na uspjehu. stvarno nisu loshi novci koje su grci nudili (ja bih se odmah prodao :D ) P.S. joj samo da sam znao da je LAN party u Doboju :( EDIT: sad procitah da je Vuco spomenuo francuze. Zar ipak nisu bili grci? EDIT2: Citiraj:
|
svaka cast na uspijehu.. ovo me vraca u stare dane lotr klana :) koji je palio i zario balkanom u warcraftu 3 :)
samo naprijed decki . |
Hvala svima na čestitkama.
Što se tiče ponude Grka, lova je OK ali ne znaju oni nas da nam je ponos ispred novca :D , a da smo se prodali tko bi zamarao sve one naše velika firme tipa Ve-mil, M SAN s mailovima za spozorstvo:D BTW. Iznenađen sam na pozitivnoj reakciji ljudi na forumu i uredništva, obično nas tako dobro ne dočekuju:goood: :respekt: svima |
je...istina. odlicna je lova, no moram priznati da nisu popustili, koliko god ih uvjeravali da je lova ipak lova..hehe..jos kad i blue (citaj drugi =XII=) tim zapapri po laderu...a to je skoro...
uglavnom, svi su dobro dosli na nisan...i sate zabave kod =XII= klana ;) |
Čestitke =XII= clanu od GRom2704
:chears: |
Citiraj:
Wot a fak????:stoopid::stoopid::stoopid: Ja ni za kakav LAN nisam cuo, a zivim u Doboju. |
Malo kasnim no svejedno čestitke na svemu....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |