|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Rapidshare
Ovako prijatelj je uzeo RS i sa ga zanima kako ostaviti preko noci da dl-a ubaci linkove i gotovo. Malo sam trazio po forumu i vidio sam da je atha stavio orbit downloder . Jel netko radio s tim pa d napravi mali tutorial ili ak ima nesto drugo s se moze raditi pa da malo objasni ,tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Instaliraš si FlashGet i u njega c/p linkove. Ja još stavim da mi ugasi komp kad je gotov i to je to. Koliko znam radi i s drugim d/l managerima. Vidi http://rapidshare.com/en/faq.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
skini Firefox, zatim skine i instalira add-on FlashGot a kao download manager neka koristi IDM (Internet Download Manager) otvori što želi skinut, obilježi linkove -> desni klik -> FlashGot selection -> (otvorit će se IDM) klikne na select all i OK pisati će koliko su veliki file-ovi, ako piše par kB to znaći da je taj link ili obrisan ili je rename-an sa .rar u nekaj drugo
![]() |
#8 |
Premium
|
User i pass upisuješ u dio 'Server login' (lijevo, 1/3 visine kartice) kada ti kopirani link izbaci opciju tj. pita kamo ćeš ga skinuti. Upišeš user i pass, odabereš folder gdje će se podaci skidati i snimiš to kao default (dugme na dnu prozora) i onda više ne moraš išta ukucavati. Uzmi bilo koji link, c/p u FlashGet, pa desni klik na 'Properties' i dobro proučite sve što piše. Kada file ima 5kb, znači da je skinut sa RS-a. Bilo bi dobro prije nego ide išta skidati, skočiti na stranice RS-a i pod 'Rapid Tools - Link Checker' c/p linkove. Ako je sve ok, svi će biti zeleni. Ako je bar jedan crven znači da je file obrisan i samim tim d/l ostalih dijelova nema smisla. Pretpostavljam da znate da je limit 25Gb u 5 dana. I to nije 5Gb po danu nego baš kako piše. Npr. jedan dan ne moraš potrošiti ništa, a drugi možeš skinuti 15Gb. Kada klikne na 'Premium zone - Premium zone login' na RS.com, dobit će cifru koliko je Mb u zadnjih 5 dana potrošio.
![]() |
#9 |
Neradnik
|
Evo nasao je on neki program cryptload i sve mi radi,ja skinem raspakiram i pise mi initialization error uopce nemogu pokrenuti instalaciju programa. Ali meni mnje vie bitno da je on rijesio. Tnx svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
imam flasgot i GetRight, ali koji god file sa rapida idem skinut o mi skine 5KB i odfakira me, u cem je problem?? sa FDM-om nece da radi, tj u Flash got postavkama ne prihvaca FDM iako mi je instaliran...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni RapGet radi savrseno...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
teta Mraz
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moraš se prije svega spojit preko HTTPa na svoj accout, te u Opcijama staviti kvačicu na "Direct-downloads", te kliknut na "RANDOM SELECTION" Vjerujem da te to koči.
![]() |
#15 |
teta Mraz
|
WTF???
jel mi moze neko rec zasto, ali zasto mi FDM stopira svaki treci Dload sa rapida, i to na 90%?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mali ispravak, gledam malo bolje i radi se prije o svakom drugom Dloadu ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
Zašto ne počneš koristiti neki normalni program za d/l? Hebeš FDM i ostalu egzotiku. Ne kompliciraj si život bezveze. Koristi ono što radi. Lijepo sam ti rekao da FlashGet (bez ikakvog add-ona u FF-u!) fercera savršeno kod mene. Jednostavno c/p linkove iz Notepada ili odvučeš link sa neke stranice direktno u njega i gotovo.
![]() |
#17 | |
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() Edit: Flashget funkcionira savrseno za sada, prekidao sam Dload je sam morao restartat i posli je nastavio tamo di je i stao, ne prekida, ne odyebava, preporuke za Rapid!!...i ostalo... ![]() Cocount thx jos jednom, ostali sorryte na ovolikom pilanju po temi ![]()
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 07.08.2007. u 02:08. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|