PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rapidshare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=76095)

Zmaj000 03.08.2007. 11:29

Rapidshare

Ovako prijatelj je uzeo RS i sa ga zanima kako ostaviti preko noci da dl-a ubaci linkove i gotovo. Malo sam trazio po forumu i vidio sam da je atha stavio orbit downloder . Jel netko radio s tim pa d napravi mali tutorial ili ak ima nesto drugo s se moze raditi pa da malo objasni ,tnx.

coconut 03.08.2007. 11:45

Instaliraš si FlashGet i u njega c/p linkove. Ja još stavim da mi ugasi komp kad je gotov i to je to. Koliko znam radi i s drugim d/l managerima.
Vidi http://rapidshare.com/en/faq.html

Zmaj000 03.08.2007. 12:00

Ajde idem mu reci nek proba pa javim rezultate :)

Zmaj000 03.08.2007. 12:08

Evo opet problem,kaze ubaci link upise user i pass i skine mu samo 5kb i zavrsi ,isti problem kao i sa Rapidown 5.9 SE

bego2 03.08.2007. 12:17

Nek proba sa RapidGet.

http://rapidshare.de/en/rapidget.html

Zmaj000 03.08.2007. 14:10

Nop nece da se spoji ,a ima account

Wolverine 03.08.2007. 14:25

skini Firefox, zatim skine i instalira add-on FlashGot a kao download manager neka koristi IDM (Internet Download Manager)

otvori što želi skinut, obilježi linkove -> desni klik -> FlashGot selection -> (otvorit će se IDM) klikne na select all i OK

pisati će koliko su veliki file-ovi, ako piše par kB to znaći da je taj link ili obrisan ili je rename-an sa .rar u nekaj drugo

coconut 03.08.2007. 14:26

User i pass upisuješ u dio 'Server login' (lijevo, 1/3 visine kartice) kada ti kopirani link izbaci opciju tj. pita kamo ćeš ga skinuti. Upišeš user i pass, odabereš folder gdje će se podaci skidati i snimiš to kao default (dugme na dnu prozora) i onda više ne moraš išta ukucavati. Uzmi bilo koji link, c/p u FlashGet, pa desni klik na 'Properties' i dobro proučite sve što piše.

Kada file ima 5kb, znači da je skinut sa RS-a. Bilo bi dobro prije nego ide išta skidati, skočiti na stranice RS-a i pod 'Rapid Tools - Link Checker' c/p linkove. Ako je sve ok, svi će biti zeleni. Ako je bar jedan crven znači da je file obrisan i samim tim d/l ostalih dijelova nema smisla.

Pretpostavljam da znate da je limit 25Gb u 5 dana. I to nije 5Gb po danu nego baš kako piše. Npr. jedan dan ne moraš potrošiti ništa, a drugi možeš skinuti 15Gb. Kada klikne na 'Premium zone - Premium zone login' na RS.com, dobit će cifru koliko je Mb u zadnjih 5 dana potrošio.

Zmaj000 03.08.2007. 19:06

Evo nasao je on neki program cryptload i sve mi radi,ja skinem raspakiram i pise mi initialization error uopce nemogu pokrenuti instalaciju programa. Ali meni mnje vie bitno da je on rijesio. Tnx svima.

bobe 04.08.2007. 01:30

imam flasgot i GetRight, ali koji god file sa rapida idem skinut o mi skine 5KB i odfakira me, u cem je problem?? sa FDM-om nece da radi, tj u Flash got postavkama ne prihvaca FDM iako mi je instaliran...

^SuperUnknown^ 04.08.2007. 02:05

Meni RapGet radi savrseno...

bobe 04.08.2007. 02:16

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 782219)
Meni RapGet radi savrseno...

jel se sa njim moze nastavit Dload ako dodje do prekida veze (ovo mi se cesto dogadja):baad:

Sa_Stilom 04.08.2007. 07:42

Moraš se prije svega spojit preko HTTPa na svoj accout, te u Opcijama staviti kvačicu na "Direct-downloads", te kliknut na "RANDOM SELECTION"

Vjerujem da te to koči.

bego2 04.08.2007. 11:04

Kak se ja tog nisam sjetio:stoopid:

bobe 06.08.2007. 14:00

WTF???

jel mi moze neko rec zasto, ali zasto mi FDM stopira svaki treci Dload sa rapida, i to na 90%??:hitthewal::fuming:, pa ja cu ispalit!!, imam flash got isve to fino, upisao user name i pass u FDM ali ne on me od*ebesvako malo, ne znam vise sta da radim, tj zbilja nemam vremena za drkeljajne po postavkama jer sam doma 3 sata dnevno:grrr::grrr:, pa ako neko moze pomoc jel:grrr::grrr:

mali ispravak, gledam malo bolje i radi se prije o svakom drugom Dloadu:Machineg:

coconut 06.08.2007. 19:44

Zašto ne počneš koristiti neki normalni program za d/l? Hebeš FDM i ostalu egzotiku. Ne kompliciraj si život bezveze. Koristi ono što radi. Lijepo sam ti rekao da FlashGet (bez ikakvog add-ona u FF-u!) fercera savršeno kod mene. Jednostavno c/p linkove iz Notepada ili odvučeš link sa neke stranice direktno u njega i gotovo.

bobe 06.08.2007. 23:45

Citiraj:

Autor coconut (Post 783678)
Zašto ne počneš koristiti neki normalni program za d/l? Hebeš FDM i ostalu egzotiku. Ne kompliciraj si život bezveze. Koristi ono što radi. Lijepo sam ti rekao da FlashGet (bez ikakvog add-ona u FF-u!) fercera savršeno kod mene. Jednostavno c/p linkove iz Notepada ili odvučeš link sa neke stranice direktno u njega i gotovo.

ma znas sta je, citao sam sve prijedloge i svako kaze da njegovo radi savrseno i tako to...pa eto kazem da vidim FDM jer ga vise ljudi preporuca, i ne radi, bar ne kako bi trebalo, prije toga sam probao rapget i isto zahebava, evo sada cu isprobat Flashget pa cu vidit, hvala na pomoci:chears:

Edit: Flashget funkcionira savrseno za sada, prekidao sam Dload je sam morao restartat i posli je nastavio tamo di je i stao, ne prekida, ne odyebava, preporuke za Rapid!!...i ostalo...:)

Cocount thx jos jednom, ostali sorryte na ovolikom pilanju po temi:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06.