|
![]() |
#452 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#456 | |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Registered User
|
mudro zboriš mladiću... |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. -POP- 2. Technics 3. Mislav 4. Fera 5. Domy |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
Evo vratio se sa "inicijacije"-ekipa je O.K. No,imao sam i "drugu inicijaciju".Daklem... Vjerovatno su vas,barem jedanput(da jedanput?!) u životu legitimirali policajci.No,da vas legitimiraju dva puta u samo 10 min.?! Nisu ni mene. Do maloprije. A meni osobna u izradi,da stvar bude potpuna.I taman jednome objasnim zašto idem u G.gr.,a ne u D.gr.,kako mi stoji na staroj osobnoj(tu sam mu bio izrazito sumnjiv),prepoznam ga,jer mi je radio uviđaj na prošlogodišnjoj prometnoj,on se sjeti,i nekako me ostavi na miru.Dakle,jedva se riješim prvoga-eto iza ugla drugi.Naravno,preslikana procedura,sa tim da je ovome drugome bilo još čudnije jer idem u stan kod-punice.Tu sam,iz sumnjivoga,lagano prešao u-osumnjičenoga ![]() Uffffff...e,šta se meni sve neće pod stare dane...nije noć bez vjetra za WF.Definitivno nije ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
EMP moderator
|
A lijepo sam te pitao trebaš li prijevoz, eto ti sad... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Registered User
|
čuli su da se u blizini održava meeting članova PCexperta, uz prisustvo visokih funkcionera HRosCity klana, pa su imali pojačan nadzor grada. ![]() btw. oboren je zvanični rekord trajanja meetinga u dužini trajanja istog, zaguzili smo do pola1. Osvježavajuća večer uz ugodno i neobavezno čavrljanje, te raznovrsne teme: od socijalno-političkih preko personalno-zdravstvenih i inih tema, uz naravno neizostavno razglabanje o hardveru s osobitim osvrtom na retrospektivu osobnih računala 80-ih godina, te problematikom legalne nabavke takvih proizvoda u pomenutom periodu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Guest
|
E,da,podsjetio si me:slijedeći put donesem taj broj,isplati se vidjeti taj članak,a mislim da tamo negdje govore i o OnomedrugomeračunlukojenijeOrao,ocamu...ni sada se ne mogu sjetiti koji je to bio...daaa,tako je,odoh ja kopati na tavan("Eo,odee mii miiir !"-rekao bi Majka). Samo prvo da provjerim imal' policije(milicije?) ![]() A rekordi...tu su da se ruše...(šta će tek biti kada se kompletiramo?-"Eo,odeee mii braaaak..."-rekao bi sin moje Majke...lako moguće ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
EMP moderator
|
Ja se i sad čudim kako to da POP nije popio ni kap piva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Eddie
|
![]() |
#478 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A sad OnT. Vidim fino vama bude na tim sastancima, cuga, druzenje, ovo, ono,..... Nesto kontam : "eto i mene tamo na sastanku cim polozim vozacki".
![]() |
![]() |
#480 |
EMP moderator
|
Idemo, djevojke, još jedan sastanak večeras, može? ![]() ![]() 1. Domy |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|