![]() |
OSIJEK - sastanak
Šta kažete kolege sa foruma da se nađemo svi iz Osijeka i bliže na cugi?
|
kada i gdje pa da vidim hocu moci doci....
|
Ja sam za,to bi bilo stvarno super!
|
Dajte ljudi molim vas! U Zagrebu su danas žderonje, a nas se ne može okupiti više od troje na cugi!!!:fuming:
|
Citiraj:
|
Ja dolazim sigurno, samo javite kad i gdje.
|
Citiraj:
|
sigurno bi dosao i srky sam sto sad trenutno nema komp pa ne prati forum
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Biti će nas možda i pet... :D
Ajde možda još neko vidi ovih dana. Šta ćemo - vikend ili radni dan? Možemo recimo tamo četvrtak petak u Petar Panu! :D :D :D :D |
Citiraj:
sta fali petar panu dobar je tamo sladoled :) :) a mogli bi onak posudit stolice i stol pa sjediti u luci na debelom ledu ;) kao oni likovi sto su bili na tv |
Dajte ljudi javite mjesto i vrijeme pa dolazimo Killkenny i ja, naravno da se podrazumjeva neki papak i cugica :)
btw cuo sam da ima kod Peveca neka birtijetina gdje je 0.5l piva => 5kn! ;) Pozdrav! |
Citiraj:
Što se tiče Petar Pana - nisam dugo jeo sladoled... :D :D |
Preko puta "gradje" je Nomad i to je sasvim u redu lokal, a cijene i konobarice odlicne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
daj nemoj me jeb...t ak cemo bas ici lokat odemo u pravu birtiju "zrinjevac":D :D |
Meni su "Starfood" i "Nomad" sasvim u redu za ozderavanje, taman su mi preko puta faxa i cesto provodim tamo ;)
Samo ovisi kolko ce vas doci s obzirom da nije bas prostor za preko 10 ljudi :smoke: |
Može u petak u 16h ispred stuca kod bankomata. Dolazimo ja i Eddie pa ćemo na crni put na :beer: :beer: :beer: :beer: negdje gdje je 5KN... :D
|
Citiraj:
|
A sta ako me nakon :beer: ufati policija :D
|
Citiraj:
Znači dolaziš? Ajd vi koji dolazite pošaljite mi na PM popis igrica ako nije problem! :D :D |
Sta onda gdje i kada se nalazite da naletim ak stignem?
|
Da ponovim : sutra u 16h ispred stuca kod bankomata, tko ne može baš u 16h neka me nazove na 091 576 4989 pa mu budem rekao gdje smo, jer se još ne zna gdje ćemo točno ići. Daj ljudi dođite, možda i mi budemo napravili žderonje uskoro...
P.S. Panorama, dolazite li?! :beer: |
Ha, rado bih došao da upoznam legendarnu ekipu iz Osijeka ali me put vodi
na dva dana u Opatiju. Bit će valjda jednom već prilike da vam prenesem visoke standarde zagrebačkih Žderonja. Uostalom, količine se mogu vidjeti na priloženim slikama a kvaliteta nije upitna kad Mitzek organizira. Dobar provod cijeloj ekipi ! :beer: :beer: :beer: a s ovim :smoke: oprezno.... |
a steta nemogu doci
|
Ne mogu doci ni ja, ne radim danima nista i onda se bas danas nakupilo, moram ici potpisati da budem jamac jednoj curi, moram ic nosit kuciste tipu koji ga je kupio, ici u HGspot po Papsta od 120mm, al to bi se nekako i rijesilo da ne moram ici bas popodne jednoj zenskoj nesto napraviti oko struje i istovremeno vozit jednog vodoinstalatera da joj sredi nesto u kupatilu pa ko zna dokle ce to trajat, bas sam baksuz :(
|
Otkaži sve, nemoj biti jamac jer ćeš poslije otplaćivati tuđi dug, vodoinstalateri uvijek u pravilu zaj... dogovor. Odi s frendovima s Foruma na biru i nećeš zažaliti...
|
Sređuješ joj struju a?!:D
Vidim dolazi Srky i možda još netko, možda. Očito ćemo ja i Veki sami na cugu. Ipak, u 16h kod Stuca, a ako netko misli kasnije doći ima moj broj mobitela (091 576 4989)! |
Bez komentara! :fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |