|
![]() |
#661 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma ja čekam sljedeći post ak se već nije pokopao ![]() Inače rijetko naletim na ovakve padobrance i uvijek i drage volje priupitam da mi objasne to što napišu, ak niš drugo bar se slatko nasmijem ![]()
#664 | |
Strichek Moderator
|
Aj kad sam vas već toliko obradovao evo konfe do 5000kn "nisam" ga pitao (između ostalog) zaš je stavio pazite sad ATA hard a nigdje u naslovu matične ne piše da ima SATA. ![]() P.S. Ne bi bilo ovako kewl da dam link. ![]() Citiraj:
![]() |
#665 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja ne vjerujem očima ![]() ![]() ''Bit ces faca imat ces dvije graficke odjedamput :]'' ![]() ![]() ![]() Kidam se od smjeha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
ovo se dogadja samo ponedjeljkom kad mu se sive stanice jos nisu overKrokale za radni tjedan ili? Mislim stvarno...ono na kraju jos me dokrajcilo-uzmi neko jeftino...- Objasnjenja su prekrasna-obaraju sa nogu definitivo.brzina graficke u bitima i statigajaznam sta je vec nadrobio mladi gospodin... |
![]() |
![]() |
#669 | |
Strichek Moderator
|
Sad mi više ni ime ne želi reć ![]() Ovo nije tako strašno ko ono prije. ![]() Citiraj:
![]() |
#670 |
Premium
|
#672 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
OU MAJ F***** GAAD!!! Buljo, pusti ti tog genijalca, vidi sa da je njemu nemoguche dokazati da mjesha ribizle sa lubenicama. Ti poradi malo na tome da upozorish sve informatichki neuke ljude tamo koji bi eventualno jednoga dana mogli zatrazhiti pomoch pri sastavljanju konfiguracije da NE OBRACHAJU pazhnju na prijedloge dotichnog chlana jer, u suprotnom...jadna li im majka, naj***** su. |
![]() |
![]() |
#673 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koji urnebes... al tip uvjeren da zna ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
.
|
Strava ![]() ![]() Kako je iritantno kad lik prepričava teoriju, koju očito ne kuži... |
![]() |
![]() |
#675 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Lik je prejak.... "Za crossfire sam, citao u nekom magazinu i pise da se brojke zbrajaju pri cemu se povecava brzina a ne kvaliteta slike..." ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Strichek Moderator
|
Nađe se takav biser tamo ali kak ja pratim taj dio uvijek imam taj stav s visoka pomalo bahat (a samo želim najbolje ![]() ![]() A jesam gad ![]() @Zaramoth Bez brige dežurna služba zvana Buljo pazi i tamo ![]()
#677 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
loool pokidao sam se, najjaca je izjava..."bolje uzest 8800gts dx10, pa kad ova oslabi stavim si jos jednu" ![]() ![]() ![]()
#678 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
vbzgslsvhulčkjbčldbnčbuehbčsbhusčbnjblbnbkčhčlbhetčblethbdlnjbažfqaqf Dobar je Memo, dobar.
#679 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#682 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#683 |
Strichek Moderator
|
Bojim se da bi mi zafitiljili bananu ![]() Iovako pretjeram ali danas..... ![]() ![]() ![]() Ak bude još neš bistrog od tamo stavljam.... ![]() Najviše sam se polomio kad je nakon pol km dugačkog proljeva od posta crvenom bojom označi da bi mod mogao to stavit kao stiki, tad sam skoro opao sa stolice ![]()
#684 |
.
|
|
![]() |
![]() |
#688 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
" Zauvijek tvoj idol Buljo" Valjda si misli reći da je ON tvoj idol, a ne ti njegov ![]() Bat, lik je paprikaš od koljena do glave, ne da je puko nego je ošoooooooooo ![]() Zamislite što bi mu Bubač odgovorio da se kojim slučajem dokopao njegove disertacije ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|