|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Najlaksi nacin za povezat komp sa televizorom
graficka r9000 , tvout i jos jedan bijeli konektor , brijem video in. ima i s video onaj izlaz. televizor je obicno quadro crt.ima za scart ustekat i ima sa strane ono za video i audio. probo sam prek carta pa sa svideo kablom u graficku i u scart jel , al nece. mozda je i u kablu stvar , star je , isto ko i taj svideo kabel. neznam. ? ps imam tv karticu sa pripadajucim priključcima jel , analogna je. pozdrav Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 21.07.2007. u 22:59. |
![]() |
![]() |
#2 | |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ako to ne radi onda ubodi kabel u žuti cinch i na scart (isto žuti ![]() Što se zvuka tiče, možeš direktno spojiti 3.5mm iz zvučne na crveni i bijeli cinch od tv-a pomoću kabla koji sa jedne strane ima muški 3.5mm, a s druge dva muška cincha. Kabele možeš naći u svakom electronic shopu. Edit: Sad tek vidim da si probao sa S-video... Moraš u driverima namjestiti na clone način prikaza (tako je kod nVidije), moraš odabrati video format (PAL) i moraš odabrati da odašilje sa S-video.
![]() Member of [SW]' CoD2 clan. Join us! Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/ Zadnje izmijenjeno od: Vido. 21.07.2007. u 23:01. Razlog: Nadopuna |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
mislis da bu to tak radilo ? ovo prvi sam probo , nista. probam na av1 i na av2 na telkacu , nista. dok sam imo GF4 mx440 , radilo je sjecam se, tak sam piso maturalnu radnju lol . voo drugo bi moglo upalit, al moram po kabel ic taj zuti, edit a di cu to namjestit kod svoje grafe..kod nvidie se sjecam di se to petlja s tim , tu neam pojma. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 21.07.2007. u 23:02. Razlog: edit na tudji edit |
![]() |
![]() |
#4 | |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Kabel ne mora biti žuti. Poslužit će bilo koji cinch. Vjerojatno ti neće raditi ni sa cinchom jer nije u driverima podešeno da emitira sliku an dva ekrana, tj kroz VGA i kroz tv-out (S-video/cinch)
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ne treba ti atitraytools, desni klik na desktop - properties - settings (tam di mjenjaš rezoluciju), klikneš na ekran broj 2, namjestiš si željenu rezoluciju i ispod staviš kvačicu na Extend my windows desktop onto this monitor. Što se tiče spajanja ja sam s matičnom dobio nastavak koji se uključuje u S-video, a izlaz mu je priključak za cinch, na koji sam puko kabel sa cinchevima s obje strane...
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
nemam potrebe povezat komp s televizorom ![]() ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|