![]() |
Najlaksi nacin za povezat komp sa televizorom
graficka r9000 , tvout i jos jedan bijeli konektor , brijem video in.
ima i s video onaj izlaz. televizor je obicno quadro crt.ima za scart ustekat i ima sa strane ono za video i audio. probo sam prek carta pa sa svideo kablom u graficku i u scart jel , al nece. mozda je i u kablu stvar , star je , isto ko i taj svideo kabel. neznam. ? ps imam tv karticu sa pripadajucim priključcima jel , analogna je. pozdrav |
Citiraj:
Ako to ne radi onda ubodi kabel u žuti cinch i na scart (isto žuti :)). Postavke u driverima moraš kako tako namještati. Što se zvuka tiče, možeš direktno spojiti 3.5mm iz zvučne na crveni i bijeli cinch od tv-a pomoću kabla koji sa jedne strane ima muški 3.5mm, a s druge dva muška cincha. Kabele možeš naći u svakom electronic shopu. Edit: Sad tek vidim da si probao sa S-video... Moraš u driverima namjestiti na clone način prikaza (tako je kod nVidije), moraš odabrati video format (PAL) i moraš odabrati da odašilje sa S-video. |
mislis da bu to tak radilo ?
ovo prvi sam probo , nista. probam na av1 i na av2 na telkacu , nista. dok sam imo GF4 mx440 , radilo je sjecam se, tak sam piso maturalnu radnju lol . voo drugo bi moglo upalit, al moram po kabel ic taj zuti, edit a di cu to namjestit kod svoje grafe..kod nvidie se sjecam di se to petlja s tim , tu neam pojma. |
Citiraj:
Kabel ne mora biti žuti. Poslužit će bilo koji cinch. Vjerojatno ti neće raditi ni sa cinchom jer nije u driverima podešeno da emitira sliku an dva ekrana, tj kroz VGA i kroz tv-out (S-video/cinch) |
instaliraj atitraytools,tamo su ti svi setings,čak je jako pregledno radio sam s njima kod frenda
|
Ne treba ti atitraytools, desni klik na desktop - properties - settings (tam di mjenjaš rezoluciju), klikneš na ekran broj 2, namjestiš si željenu rezoluciju i ispod staviš kvačicu na Extend my windows desktop onto this monitor.
Što se tiče spajanja ja sam s matičnom dobio nastavak koji se uključuje u S-video, a izlaz mu je priključak za cinch, na koji sam puko kabel sa cinchevima s obje strane... |
nemam potrebe povezat komp s televizorom :D:D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |