|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
igre tokom ljeta
kaj ima od novijih igara,da se isplati proći tokom ljeta,eventualno nešto nedavno izašlo ili nešto što se uskoro očekuje? jer sam sam sebe ulovio da od C&C 3 nisam ništa igrao novog,a ni taj tiberium wars mi nije bio ni približno toliko zarazan koliko je c&c bio nekada |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
---
Datum registracije: May 2007
|
tomb raider - anniversary (ili kako se već piše) i očekuj starcraft II |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
LoL Call of DUty 2 rulzzzz heh igra za svako godisnje doba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
izašao je ghost recon advanced warfighter 2, malo sam probao, ok je, nije port sa konzole kao jedinica i drukčija je nego verzija za konzole, nema bugova tolko, probaj... a najigre bi tek trebale izać.... bioschock, crysis...pa kasnije malo the witcher, timeshift, world in conflict, ut III, cod4 izgleda slijede dobri dani za pc igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja ti isto preporucujem cod 2. Ta igra rula i nema joj ravne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
starcraft se čeka,ali koliko sam čitao on je tek negdje krajem 8 mjeseca(puno čekanja),tomb raider mi nikada nije bio nešto,kaj je ovaj timesfit??? mislim da ću GRAW 2 probat,velite da je bolji od jedinice |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
a ovak, sta ja znam... meni je Battlefield 1942 hrpu puta bolji od call of dutyja, i na bihnetovom serveru se fakat naigram....ekipe ima, nerijetko je server pun 32vs32 nema bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Hah, ja na ljeto ne igram ništa novo nego Morrowind, koja uživancija...pogotovo kad na plaži igram, pa turisti prolaze, kad se odjednom čuje "You n'wah" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Warcraft 3 ( i pripadajuci modovi/mape kao sto su DOtA, Futy i ostalo)
![]() |
#16 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Moj plan za ljeto: Oblivion + Shivering Isles FEAR + Extraction Point Doom 3 + Ressurection of Evil Half Life 2 + Episode 1 Rainbow Six Vegas STALKER NWN 2 Silverfall Sacrifice - prastaro ali mi je u planu ![]() Quake 4 Prey Tiberium Wars Prince of Persia - SoT trilogija Eto, to je moj plan za ovo ljeto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() a puno toga ti imaš u planu preko ljeta, a već je prošlo pola ljeta...btw, ne preporučam ti baš Prey jer i nije neka igra... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
fear igrao,ali nisam ekspanziju pa bi mogao doom 3 igrao,ali opet nisam ekspanziju pa bi mogao HL2+EP1 prošao oboje rainbow nisam ni vidio,je valja kaj??to bi možda mogao stalker budem igrao nwm2 probao nije mi baš sjeo silverfall je što točno??? sacriface prošao prije 100godina quake 4 rasturio već previše puta prey prošao pola i popljuvao kao lošu kopiju quake-a 4 tiberium wars sam dosta igrao,ali nekak nema onaj pravi C&C felling prince of persia ne igram a war3 koji je netko spomenuo igram godinama i ne da mi se više |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
n00bzorz
Datum registracije: Jun 2007
|
Live for Speed... fakat je stimulirajuće gaziti krug za krugom u formuli xr! Nema boljeg sredstva za opuštanje... ![]()
![]() |
#23 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja igram več godinu dana Americas Army i ne skidam se s igre (online fps ako netko želi) Od običnih igara najbolje mi je gothic 2/3 , fear, doom, far cry, quake 4, hl2, nfs svi nastavci ali to je dosadno jer sma sve prešo...... zaključak: instalirajte AA ![]()
![]() |
#24 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Uf, zaboravio sam na ovu temu, a kolega me pitao: ![]() Citiraj:
Rainbow Six - Vegas je stvarno jako zabavan i toplo ti ga preporučam! Kao stealth shooter se nemre mjeriti sa prethodnim nastavcima jerbo je ovaj malo više arkadnog tipa! Konstantno si pod kišom metaka ali zato imaš vrlo zanimljive taktičke mogučnosti zbog kojih je igra jedna od ponajboljih shootera! Definitivno isprobaj! Silverfall ti je "novi" hack&slash RPG! Ima prelijepu grafiku! Grafika ti je u stilu igre XIII, nešto kao crtani film ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|