![]() |
igre tokom ljeta
kaj ima od novijih igara,da se isplati proći tokom ljeta,eventualno nešto nedavno izašlo ili nešto što se uskoro očekuje?
jer sam sam sebe ulovio da od C&C 3 nisam ništa igrao novog,a ni taj tiberium wars mi nije bio ni približno toliko zarazan koliko je c&c bio nekada |
tomb raider - anniversary (ili kako se već piše) i očekuj starcraft II
|
isto sam i ja pitanje postavio prije tjedan dana. ali je toliko vruce da ne mogu niti igrat bilo sto...
|
LoL Call of DUty 2 rulzzzz heh igra za svako godisnje doba :D
|
izašao je ghost recon advanced warfighter 2, malo sam probao, ok je, nije port sa konzole kao jedinica i drukčija je nego verzija za konzole, nema bugova tolko, probaj...
a najigre bi tek trebale izać.... bioschock, crysis...pa kasnije malo the witcher, timeshift, world in conflict, ut III, cod4 izgleda slijede dobri dani za pc igre:chears: |
Ja ti isto preporucujem cod 2. Ta igra rula i nema joj ravne.
|
GRAW 2,Red Ocean,oba su fps...
|
Ako moze neka preporuka RTS-a kao c&c (a da nije tiberium wars, lotr:bfme1 i 2 jer su sve radjene na istom engineu koji ne radi u LANu) da se da igrati u lan?
hvala |
starcraft se čeka,ali koliko sam čitao on je tek negdje krajem 8 mjeseca(puno čekanja),tomb raider mi nikada nije bio nešto,kaj je ovaj timesfit???
mislim da ću GRAW 2 probat,velite da je bolji od jedinice |
Citiraj:
a ovak, sta ja znam... meni je Battlefield 1942 hrpu puta bolji od call of dutyja, i na bihnetovom serveru se fakat naigram....ekipe ima, nerijetko je server pun 32vs32 nema bolje:) |
i još ako imaš desert combat ili neku drugu expanziju, na tronu si
:D |
Hah, ja na ljeto ne igram ništa novo nego Morrowind, koja uživancija...pogotovo kad na plaži igram, pa turisti prolaze, kad se odjednom čuje "You n'wah" :D
|
ako još niste igrali, preporučam vam LOTR - Battle for Middle-Earth II+expanzija The Rise of the Witch-King, kao i "stariju" igricu The Punisher
|
Warcraft 3 ( i pripadajuci modovi/mape kao sto su DOtA, Futy i ostalo)
|
Oblivion možda ako niste igrali ili ovo meni u potpisu
:gringo: |
Moj plan za ljeto:
Oblivion + Shivering Isles FEAR + Extraction Point Doom 3 + Ressurection of Evil Half Life 2 + Episode 1 Rainbow Six Vegas STALKER NWN 2 Silverfall Sacrifice - prastaro ali mi je u planu :D Quake 4 Prey Tiberium Wars Prince of Persia - SoT trilogija Eto, to je moj plan za ovo ljeto :D |
Citiraj:
a puno toga ti imaš u planu preko ljeta, a već je prošlo pola ljeta...btw, ne preporučam ti baš Prey jer i nije neka igra...:kafa: |
Citiraj:
fear igrao,ali nisam ekspanziju pa bi mogao doom 3 igrao,ali opet nisam ekspanziju pa bi mogao HL2+EP1 prošao oboje rainbow nisam ni vidio,je valja kaj??to bi možda mogao stalker budem igrao nwm2 probao nije mi baš sjeo silverfall je što točno??? sacriface prošao prije 100godina quake 4 rasturio već previše puta prey prošao pola i popljuvao kao lošu kopiju quake-a 4 tiberium wars sam dosta igrao,ali nekak nema onaj pravi C&C felling prince of persia ne igram a war3 koji je netko spomenuo igram godinama i ne da mi se više |
Oblivion....pocmes igrat...nemres stat doslovno...svako dan do 3,4 ujutro...poslusajte me...bolje nemojte....imas pametnijih stvari za radit u zivotu!!!:goood:
|
Live for Speed... fakat je stimulirajuće gaziti krug za krugom u formuli xr!
Nema boljeg sredstva za opuštanje...:kafa: |
bilo bi dobro malo još pričekat dok ne izađe Call of Duty 4 (:DualWiel::Machineg:) ili ako niste igrali, probajte Mafiu (:care:)
|
a ako još niste probali Star Wars, preporučam vam je...(sf fps je)... preporučam Star Wars Battlefront II
:goood: |
Ja igram več godinu dana Americas Army i ne skidam se s igre (online fps ako netko želi)
Od običnih igara najbolje mi je gothic 2/3 , fear, doom, far cry, quake 4, hl2, nfs svi nastavci ali to je dosadno jer sma sve prešo...... zaključak: instalirajte AA :D |
Uf, zaboravio sam na ovu temu, a kolega me pitao: :D
Citiraj:
Rainbow Six - Vegas je stvarno jako zabavan i toplo ti ga preporučam! Kao stealth shooter se nemre mjeriti sa prethodnim nastavcima jerbo je ovaj malo više arkadnog tipa! Konstantno si pod kišom metaka ali zato imaš vrlo zanimljive taktičke mogučnosti zbog kojih je igra jedna od ponajboljih shootera! Definitivno isprobaj! Silverfall ti je "novi" hack&slash RPG! Ima prelijepu grafiku! Grafika ti je u stilu igre XIII, nešto kao crtani film :D Ali super izgleda i paše za oko :D Što se same igre tiče, igra je OK ukoliko se uspiješ naviknuti na neke "tehniče" probleme iliti propuste! Znači, teško ju je savladati, ali ako je skužiš kak spada, imaš vrhunsku zabavu! Zamisli si Diablo 2 u gotovo savršenoj grafici:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |