|
![]() |
#63 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
E sad... V630 mi izgleda kao neka klasa "sa strane", dok je k750i općepoznato vrhunski mobitel (bio kad je došao na tržište, a bogami i sada...), pa tako da dajem veliki glas za k750i. Istina imam taj mobitel, no ne preporučujem ti zato, nego zato što je mobitel stvarno premoćan. Imam ga godinu i po(!), joystick savršeno radi, kamera još bolje, tj. sve odlično radi... Tako da ako budeš kupovao k750, možeš učiniti slijedeće : odma ga flashat u w750 (opširan i odličan guide ovdje), ubaciš nove drivere za kameru i zvuk (s čim zapravo i dobiješ bolju sliku i bolji zvuk), jeftino nabaviš karticu za njega (od 1gb, najmanje, meni je toliko drag da trenutno nabavljam karticu od 4gb za mob), i nabacaš muzike, slika, spotova, itd... Jedinu manu bi dao slušalicama, jer je šteta što su tako loše slušalice uz tako dobar mobitel ( i to se može riješiti kupovinom walkman slušalica, koje nisu baš kao mdr-51, al jesu kvalitetne). Kako vidiš ne znam jeli se još nekom mobitelu pridalo ovoliko pažnje, modanja, mogućnosti i tako dalje... Donedavno si se dvoumio između k750 i k550, tu ti ne bih mogao ništa preporučiti, jer su oba moba odlična, ali sad kad si uzeo v630 u obzir, mogu ti reć samo KUPUJ k750!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
znam...ali, ipak ovaj je 3G i noviji je model...a što kažu, k750i ima svaka baba sa sela... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Soul Eater
|
Pa razmisli oće li ti trebati 3g uopće... A ako ga ima svaka baba sa sela, to valjda znaći nešto, isto tako je bilo sa Nokiom 3310...koju još uvijek imam i još uvijek radi... I zaboravio sam reć. k750 ima tako dobru bateriju, meni još uvijek vuče po 6 dana bez punjenja... edit : i da istina gubiš garanciju, a ako kupiš nebradiran mob, onda uvijek možeš vratit sve na staro i imat garanciju ko da ništa nije bilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
meni je k750 bolji uredjaj od v630 i nisam imao problema sa izradom niti jednog k750 , a imao sam i iz vipa i t-mobilea i slobodne prodaje nekodirane , i daleko najbolji je bio jedan koji sam imao za Kinu bas sa onim divljim znakovima . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Soul Eater
|
Ne bljesne jer nije prava bljeskalica, ali djeluje kao bljeskalica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Soul Eater
|
Tu ti ne pomaže ništa, nikakva bljeskalica, ako nije dovoljno osvijetljeno da to možeš uslikat... Možda ako imaš reflektor ugrađen na mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
---
|
Citiraj:
![]() ta "bljeskalica" onda u biti i ne pomaže baš pri slikanju??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Soul Eater
|
O ne, bljeskalica itekako pomaže, naprimjer, kad si na slabije osvijetljenom mjestu, i slikaš neki objekt iz blizine od otprilike 1 - 1,5 m, dobiješ dovoljno osvijetljenja da dobru sliku, ja naprimjer čim malo svjetlosti fali koristim bljeskalicu. A ono što sam rekao "Tu ti ne pomaže ništa, nikakva bljeskalica, ako nije dovoljno osvijetljeno da to možeš uslikat...", to sam mislio zato jer si rekao slikat nešto dosta daleko, plaže, livade i tako dalje, to je velik prostor koje treba osvijetliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Hejter
|
pomaze jer rasvijetli na blizinu , a osobno sam puno vise to koristio kao lampu jer ima strasnu sirinu i duzinu i odlicna je za takvu upotrebu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Proud to be Croat!
Datum registracije: Mar 2007
|
A možda nokia? Recimo 6233 po meni puno bolja od K750, jedino K750 ima bolju kameru. Nokia ima veci ekran, rezoluciju, stereo zvučnike koji doslovno grme, jeftinije memorijske kartice, puno bolji soft. Ovaj S40 3rd edition je super soft, daleko ljepsi od SE-novog, nokia podrzava video pozive i UMTS mrezu. Ili mozda neki symbian ? N70? edit: 6233 snima video u VGA rezi Zadnje izmijenjeno od: FatalERROR. 26.06.2007. u 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
---
|
da vam samo javim, kupio sam Sony Ericsson V630i...samo, imam jedno pitanje, a to je: zašto u imeniku nisu cijele riječi do kraja, na primjer ako sam ja napisao pero perić, piše samo pero p...jel se to nekako može ispraviti ili što?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Eeee, jesi kupio v630, a svi su ti preporučali k750i. Sad se grizi. ![]() Nego, ja imam skoro istu dilemu, samo što ja kupujem mobitel za najviše 100kn u T-mobile ponudi za privatne pretplatnike. Dakle, mislim se između sljedećih modela: - SE K750i - SE K610i - SE K510i - Samsung SGH-Z240 - Nokia 6233 - Nokia 5300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
---
|
Citiraj:
možda radije nokiu... ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Soul Eater
|
Heh, pročitaj topic ispočetka, k750 je temeljno obrađen kao i još nekoliko mobitela, pa uzmi šta ti paše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|