|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam w610 (koji je vrlo sličan k550) i meni je odličan..Prvo mi se tipke nisu svidjele, ali poslije su mi postale ok jer su ispupčene i imaju super feeling osim što se nekom ne bi svidjele ak imate "velike" prste.....softver je super i baterija traje dugo (ko i ostalim SE-a)..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
iako k750 navodno ima bolju kameru, k550 mi je bio ljepši ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Car Audio Fanatic
Datum registracije: Nov 2006
|
Da, SD su puno jeftinije, iako si i ti dosta skupo prosao... u kvarku je 80kn 1gb... A bas sam jucer bio u Tower centru u vipu i prckao po onom izlozenom k550. Te njegove tipke mi nikako ne pasu. Ne znam, mozda se treba naviknut ali na prvi pogled stvarno ne ergonomicno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() danas sam kod prijatelja probao K750i...nekako mi se ekran čini mal... jel stvarno manji nego kod K550i ili se to meni samo čini??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa bolji ti je u Simpa paketu, naravno. Cijena mu je 948,00 za keš u odnosu na 1.498,00 za sam uređaj. Oba su zaključana na T-mobile. Za ovaj K550 nemam pojma kakav je jer ga još nisam imao u rukama, a kamoli koristio.
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
k550 je noviji model plus mu daje što nema joysticka ima brz software i kamera je ko na k610i...a za k750 ti se bar po meni više neispalti dat pare makar je mrak mob...rađe bi malo sačuvao novce i uzeo k800 jer isplati se svake kune a i pada mu cijena..!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
---
|
Citiraj:
Citiraj:
cijena ne pada tako lako, mora proć vremena ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
nije mi jasno zasto niko ne preporuca W810i, mob se moze nabavit za 1500kn (i manje) novi, mob je po meni jos uvijek odlican, baterija traje dosta dugo, kamera je ako je to vazno solidna (bolja od one na k750, kao i display), dolazi sa 512MB MS i odlicnim slusama, izgleda stvarno odlicno mislim a ce se vecina oko toga sloziti koristio sam ga nekih pola godine i svakako bi ga stavio ispred vecine navedenih, osim K800 al on je i dosta skuplji
![]() |
#45 | |
---
|
Citiraj:
a koliko košta W810i?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#56 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam prilicno nezadovoljan izradom K750. Skripi grozno, cak i kad tipkam, otpala mi jedna tipka, joystick steka, izglodala se vratasca od kartice od otvaranja, klima se poklopac kamere. Mob imam pol godine i bio sam prilicno pazljiv. Moglo je to i puno bolje. A i sluske su koma. Tipke moras isprobati, meni su se gadile pa sam se navikao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
a glede otpadanja tipke, to stvarno ne znam kako je moguce, frend ima mobitel pola godine, i svaki fakin sat igramo neku igricu na njemu, a i joystick i gumbi rade savrseno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
---
|
kada bih sada birao između K750i i K550i, sigurno bih kupio K750i, ali sada sam vidio da u vipu ima V630i... sada me ponovno muči pitanje: da li da uzmem SE K750i ili SE V630i?? evo i usporedbe ta 2 modela: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...id=0&pid=10457 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
K750 , iako ima pr. joystick , ali ima i bolju kameru . v630 je vrlo privlacan zbog 256mb kartice i zvucnika koji sad idu u vipu uz mob , ali ja ga vise ne bi uzimao , imao sam jedan i nisam bio zadovoljan . |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|