|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Zone Alarm??koliko je istinit!
U zadnja dva tjedna odkada san ga instalira blokira je 11152 od toga 152 high-rated...pa me zanima jeli to moguće...čini mi se previše...pita san susida on kaže da je i njemu isto tako jako puno...e morate imat u vidi da imam kejbl i da san dnevno ok 18 sati na netu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koliko se sjecam (iz daaaaaavnih) dana kada sam koristio ZA, on je na svaki ping reagirao kao na "napad", sto je rezultiralo s ogromnim brojem "spasenih" situacija ![]() Sansa da ti neki "hacker" zaluta je mizerno mala. Trebas se plasit wannabe hackera i njihovih subsevena i netbusa sto bilo koji firewall rijesava bez po' muke. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma to je prvo šta mi je palo napamet da je zbog prodaje...inače on i nod su mi non-stop on...pa vidim da si napiao iz davnih vremena...pa koji ti sad koristiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja imam najnoviji zone alarm pro , i isto kad sam ga prvi put metnul je sako malo skakal i prijavljival napade , a najčešča takva porukica se odnisila na nekakav net bios , ali nakon kaj sam metnul da me obavjesti samo ak je hakerska aktivnos više se ti prozoreki nisu pojavljivali , stoga i tebi isto preporučam da si to tak podesiš, jer program je se u semu dobar i solidan
![]() |
#5 |
Premium
|
tnx ice namistia san i ja to...imam i ja novi taj zone alarm...sad valjda radi kako treba...vidi cu za koji sat vrimena |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
No, bolje je i imat Zone Alarm nego nista ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma da kosta kažeš dobar je taj...eo skinit ću ga malko poslje....pa da i njega provam.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|