|
![]() |
#1 |
na cici dobre vile
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() iz napajanja (Codegena 400W) dolazi neki zvuk koji ma je*e u mozak. to je valjda nekakva niska frenkvencija. preij se čula sam po noći al sada i po danu. jel ima tko kakvih ideja o ćem se radi? zavojnice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
vjerovatno zavojnica,treba ju zaliti s toplom plastikom,imas tu negdje temu na forumu za stisavanje zavojnica kod monitora ali to je ista stvar kao i kod napajanja,ili mozda su cooleru lezajevi malo se istroslil,probaj skinuti poklopac od napajanja pa tocno locirati odakle dolazi zvuk.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
hm. imao sam takvo napajanje i isto je počelo proizvoditi takvi zvuk. preopterećeno je i zato proizvodi taj zvuk. meni se to počelo događati malo nakon što sam kupio radeona 9700 kojem treba dodatno napajanje. prvo je samo pištao a onda je počeo gasiti railove kada sam koristio oba HDD-a i CD-ROM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni isto ide neki zvuk, al nisam siguran dal to treba tak ili ne. Uvijek dok gasim komp ide dva put onda ziiiiiijuuuuuuuuu. I taj jedan ziju traje sekundu dve tri. Je to nekaj za zabrinuti se ili ne? Ovak je sve u redu. Imam Fortron BlueStorm 500W.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vjerojatno je to zvuk visoke frekvencije iz feritnog transformatora i/ili prigušnice koji se nalaze unutar napajanja. Neki ljudi su osjetljiviji na te visoke frekvencije pa ih jače čuju nego drugi. Razlog tom zvuku je loše lakiranje feritnih transformatora u kineskim i inim tvornicama. Zadnje izmijenjeno od: wlcasemodding. 17.07.2007. u 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
|
Oglas
|
|