|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Netscape 9 ~ tata se vratio
Nakon 2 godine i zaboravljene stare 8-ce ... tata se vratio sa 9-kom. Pa sto? - odgovori Costa sa zelenih brega. Evo zasto : ![]() Osim sto nikad nije bio elegantniji, decentniji i zapravo neprimjetniji u pozitivnom smislu. Novost je sto sve extenzije koje koristim na FF-u, uredno, sve do jedne rade na Netscape 9 ![]() Kao sto se vidi na slici, Costine extenzije uredno rade. Stari Netscape korisnici, ali oni drugi, (ionako vecina koristi nekoliko) svakako probajte 9-ku. Drag 'n drop ocekivano, takodjer radi u oba smjera. ![]() NN 9 is sourced from FF 2.0.0.4, programmed by Netscape in-house staff and none of the added functionality/feature code from NS 8 was used. (?) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
O, pa krasno. Reče Costa i pobježe u goru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
|
![]() Nema nazalost nakon 7. Trenutno imam vjecni 4.72 i 7 jer sam maknuo 8 radi 9-tke. Ali siguran sam da je 7 zadnji sa composerom onboard. Evo jednog pogleda sa oba. Zanimljivo, 4.72 je cak uspio i posloziti PCE na gledljiv nacin : ![]() Citiraj:
![]() Kad je to sve isto, onda cemo ovako : Utorak, negdje oko podne, pozvonit ce ti dva covjeka na vrata i doci po 128D. Ti se molim te nemoj nemoj nista uzrujavati nego fino odi po Komodorca. Nemoj ljudima nista zaboraviti dati od opreme. Sve skompletiraj. Onda ces dobiti jedan prekrasan CD-rom i na njemu C128D emulator. Pazi , ista stvar. Bez glupih kablova i gnjavaze. Fino na PC-u spilaj sve sa njega i uzivaj. Ipak je to sve isto ![]() ccc Al nove generacije nemaju vise respekta prema nekadasnjim pionirma. Ma taman da je zadnje smece, ja cu uvjek paralelno imati zadnji Netscape, dok na njemu dise Netscape ime. Poletnije mi se ponasa od FF-a samo da se zna. Ako se mogu kojekavi kaputichi navlaciti na IE, zasto se Nestcape jadan napada. Pa kao da je njemu lako. Ovo da se zaboravi sto prije za FF, nemojte mi kvariti dojam. Ma to je cisti Netscape. To je prikriveni Gecko 2x engine, samo ne zele na sva zvona za sad ![]() ccc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Što se mene tiče mogli su mirno ostati tamo di su bili u međuvremenu (da sad ne prostačim mislim da svi znamo ti je to) ono zadnje što je od njih izašlo nije bilo vrijedno niti zvati se browser čak je i f*** IE6 bio bolji izbor s manje gluposti... IMHO zadnji netscape koji je valjao je bio familija 4 a iza toga bljas... BTW nadam se da ne misle naplaćivati "svoj" (polu)proizvod...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Pravi surferi imaju od svakog browsera po barem dva uzorka na desktopu. |