|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo sjetio se ja da bi bilo lijepo oziviti opet temu. Pa zato ajde deco bacite koju rijec u ovu temu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Opet spammas ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mogli bi se navecer naci na serveru... ja cu biti gore oko 23, ostavite mi slobodno mjesto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Atha pico,a šta se ti ne pojaviš malo,pa da te bušimo...upraf sam si ugradil kotačiće na škembu da lakše klizim dok kempam....,još da mi dojde nova grafa,pak da bolje vidim..... eee,da, to su bila vremena.. Veter(ina)aniiiii,bumo jopet kakvo okupljanjeee....he-he... |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da lakse klizis. ![]() ![]() A dodjem tu i tamo, no rijetko naletim na ljude pa potrazim neku drugu zabavu...bilo bi zgodno da se barem jednom tjednom okupimo kao u stare dana zabave, kemperaja i smijeha na sve to. ![]()
![]() |
#338 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
yap! Umazani su pokazali interes,al nam mornarska pica opet odlazi na onu svoju drlu i beži od prave "muške" borbe...,ahh bude valjda potkraj ljeta opet kakvo veelkookupljanje i napucavanje za stare lešinare! |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
|
Da samo se vi lijepo okupljajte na serveru. Ali bi bilo lijeppo da koji put dodzete na server i po danu a ne samo po noci. Znam da vecina vas nemoze zbog obaveza i ostalog ali barem netko... ![]() Zadnje izmijenjeno od: snake 1. 13.07.2007. u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
|
Dodzi oko 22 i 23h. Tada ce sigurno bit neko na severu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
zasto je c2y meni na all seing eye down |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
hm, mozda imas krivi ip? 85.190.2.165:29060 |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
|
Nakon mnogobrojnih gluposti i glupiranja na serveru veceras sam dobio i kick. Pa sam htio moliti za oprost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Treba ti mod,skini i ubaci u main i gotovo. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58995 |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
sta si sad skrivio ?! ![]() jesi opet nekog optuzio za citanje ![]() ![]() bilo je dobro sinoc... ja sam do ponoci negdje ostao, bilo je ok, a za dalje ne znam, veceras sam isto u to vrijeme online. ufff sto volim kad nema skole ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
Veceras je stvarno bilo lijepo na serveru, cak nam se i rak pridruzio. Na serveru je bila cijela ceta admina i drugih igraca. Danas se cak igralo i po danu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
ma jesam i sve sam napravil kak treba jedino mozda kaj bi moglo biti je IP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
1oo1 NooB
|
85.190.2.165:29060
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#353 |
Premium
|
Ja sam imao ovaj ip i svaki dan sam ga kucao s foruma ali je stalno krivi evi linka http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58995 - ![]() hvala za novi ip kada dođem s posla odma cu ovaj ujucati thx poeple ![]() Vidimo se preko nisana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
|
E ljudi moze pitanje kada ce te danas ili bilo koji drugi dan igrati da se malo zaletim da se pucamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
PizzoZder
|
Vecinom se skupimo nakon 21,30 jedino @Snake baulja od 20,00 sa snajpom po mapi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Je bome je bilo dobro, dosta se igraca i skupilo, nesjecam se kada sam zadnji put bio da ih je bilo toliko... Znaci poslije 21:30 ste skoro uvijek tamo??
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
yes sir!, I'm on my way! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |