|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
koju 8600GTS
Dvoumim se Izmedu Albatron http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1130066 ili Leadtek http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130065 cuo sam da je Leadtek bolji ali Albatron daje 3g garanciju Koje je vase misljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bi nekako radije išao na Leadtek... valjda čisto zbog imana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Hmmm... ja bih isto radije išao na Leadtek. On ima 2 godine no realno gledano, mislim da ti više od toga neće ni trebat jer buš nakon dvije godine najvjerojatnije već imao drugu grafu ili ćeš barem razmišljati o njoj (8600 nije baš neka zvijer na duži rok), a Albatron mi ne uljeva previše povjerenja. Ne bih želio zvučati zlo jer zaista nemam iskustva s Albartonom, ali džabe ti 3 godine garancije ak buš je u tom razdoblju 3-4 puta aktivirao. S Leadtekom imam samo pozitivna iskustva.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
O.K. je Albatron kao proizvođač. Uzmi ti rađe Albatronku zbog niže cijene i duže garancije. Dođe ti na isto jer je referantna kartica...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam isto cuo da albatron nije dobar, btw uzet cu 8600gts Leadtek kad se vratim s prijemnih tako da ti je moj savjet da uzmes Leadtek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
LOL, a ja imao 2 Leadtek-ove koje su krepale u kratkom roku... i??? ![]() Ma uzmi Albatron, jeftiniji, a iako crkne imaš garanciju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
|
Točno to kao što je WichitaQ rekao ![]() Znam par ljudi koji imaju Albatronke, 6800 vanilla modele, 6600GT i slične koje imaju dosta staža i nisu riknule do sada.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Čitam sad ovaj thread, prvo glas za Leadtek, pa Albatron, pa opet Leadtek pa opet Albatron, pa onda neko kaže da su mu već 3 Albatronke odma ošle pa drugi kaže da su mu već dvije Leadtekice ošle i to nigdje ne vodi. Najbolje uzet s više garancije i ako ode lijepo sam ode na reklamaciju. Il je bolje obje uzet ![]()
![]() |
#13 | |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Svako od nas ima svoje razloge i motive kojima se rukovodi pri kupnji pa se zato i mišljenja razlikuju. Ja sam recimo uzeo svoju Gainwardicu s godinu dana garancije iako je bilo i onih sa 2; međutim, zadnje tri grafe su mi bile Gainward, niti sa jednom nisam imao ni najmanjih problema pa stoga imam povjerenja u njih.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma kontam ja da vi svako posebno govorite svoja mišljenja i ponajviše iskustva o navedenim proizvođačima ali eto ja nisam ništa loše mislio neg je zbunjujuće i za autora i za druge što ima jako puno mišljenja/iskustava koja su potpuno različita. Ajd nećemo više o tome! Nego neka autor sam odluči koju, moj prijedlog...
![]() |
#15 |
Premium
|
da lol sad ima puno podjeljenih misljenja da sam na kraju zbunjen frend ce uzet Albatron pa cu vidit kak se kod njega ponasa,moj prvi izbor je bio Albatron pa sam i njemu tu preporucio dosta ljudi mi je reklo da je Leadtek bolja mislim da cu nju uzet |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Eo moram i ja ![]() Frendu je riknula Albatron 6600gt nakon 3mj, al eto imao je garanciju, tak da je bez problema dobio drugu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
LOL, pa obe grafe su iste, ako je Leadtek bolji, to je onda u nekih 0,0001%, a Albatron to dođe malo jeftinije, a ima 3 godine garancije, a u te tri godine ćeš vjerojatno i promijenit grafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
-------
|
Rasprave o tome koja firma je bolja/najbolja su uvijek veselo štivo. Zamarate se nepotrebno. Da se ne ponavaljam... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
OK hvala svima uzet cu Albatron zbog duze garancije,jer ako cu je prodavat kroz koju god bit ce mi je lakse prodat s garancijom |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium moderator
|
Hvala k...., ja trubim stalno da su to referentne kartice i tu nema razlike lol ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
uf sad kad sam vidio rewiew od dx10 http://www.pcekspert.com/articles/514-6.html neznam nebi bas uzimo ovu karticu kaj vi mislite jel to zato jer su igre neoptimizirane il je graficka smece |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
pa 8800 muku muči sa dx10 tak da nemoj očekivat da ćeš se naigrat dx10 igara sa 8600
![]() |
#26 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
koristih 3 leadtekice i 1 gainwardicu. Nikad problema... Prva je bila Leadtekica TNT Riva 2 64 iz 2001 ![]() Iduca je bila FX5200 128 od Gainwarda, kostala je 400kn a za 400kn sam dobio stvarno ok stvari a uzo sam ju na pocetku 2004 mislim. Iduca je bila 6800LE....naravno nju nisam ni dokraja isprobo (imo ju oko 3 mjeseca) jer pravili smo neki party. Kasnije se svi nalili ( ja ponio komp ![]() Sad na 6600GT i prilicno sam zadovoljan moram priznat sa njom. Radi fino a imam ju 1 godinu i 6 mjeseci. Eto...imam 3 Leadtekice i 1 Gainward i govorim samo bolje o njima jer nikad ni kvara...a opet, ja nisam radio 3D modeliranja tako da....a nisu ni imale zasto crknit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
Gainward je imao problema sa Bliss 6800GS serijom koje su na nekim mašinama radile bez bada a na nekima nikako tj opterećivale su CPU na 100% i tak ubijale komp. Za ostale modele nisam niš takvog čuo. no kada se radi o seriji 8 onda vam je potpuno svejedno koju uzmete jer su sve identične tj referentne a Leadtrek, POV, Gainward samo nakelji svoje naljepnice. Imao sam POV i Gainward 8800GTS i kartice su identične
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|