![]() |
koju 8600GTS
Dvoumim se Izmedu Albatron http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1130066
ili Leadtek http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130065 cuo sam da je Leadtek bolji ali Albatron daje 3g garanciju Koje je vase misljenje? |
Ja bi nekako radije išao na Leadtek... valjda čisto zbog imana:D
|
ako pogledas karticu su identicne, jedina razlika je u slicici naljepljenoj na cooler, tak da uzmi albatron, jeftinija je i ima duzu garanciju
|
Hmmm... ja bih isto radije išao na Leadtek. On ima 2 godine no realno gledano, mislim da ti više od toga neće ni trebat jer buš nakon dvije godine najvjerojatnije već imao drugu grafu ili ćeš barem razmišljati o njoj (8600 nije baš neka zvijer na duži rok), a Albatron mi ne uljeva previše povjerenja. Ne bih želio zvučati zlo jer zaista nemam iskustva s Albartonom, ali džabe ti 3 godine garancije ak buš je u tom razdoblju 3-4 puta aktivirao. S Leadtekom imam samo pozitivna iskustva.
|
O.K. je Albatron kao proizvođač. Uzmi ti rađe Albatronku zbog niže cijene i duže garancije.
Dođe ti na isto jer je referantna kartica... |
Citiraj:
|
razmisli o leadtek extreme 8600gt tdh iz hgspota za 1077kn. taktovima nije daleko od gts modela a ipak je značajno jeftinija
|
ljudi,izbjegavajte Albatron grafičke,stalno to ponavljam, imao sam 3 različite kartice sve su krepuc u roku 2 mj... em memorija em GPU...
|
Ja sam isto cuo da albatron nije dobar, btw uzet cu 8600gts Leadtek kad se vratim s prijemnih tako da ti je moj savjet da uzmes Leadtek.
|
LOL, a ja imao 2 Leadtek-ove koje su krepale u kratkom roku... i??? :D
Ma uzmi Albatron, jeftiniji, a iako crkne imaš garanciju :fiju: |
Točno to kao što je WichitaQ rekao :smoke:
Znam par ljudi koji imaju Albatronke, 6800 vanilla modele, 6600GT i slične koje imaju dosta staža i nisu riknule do sada. |
Čitam sad ovaj thread, prvo glas za Leadtek, pa Albatron, pa opet Leadtek pa opet Albatron, pa onda neko kaže da su mu već 3 Albatronke odma ošle pa drugi kaže da su mu već dvije Leadtekice ošle i to nigdje ne vodi. Najbolje uzet s više garancije i ako ode lijepo sam ode na reklamaciju.
Il je bolje obje uzet:D(Šala) |
Citiraj:
Svako od nas ima svoje razloge i motive kojima se rukovodi pri kupnji pa se zato i mišljenja razlikuju. Ja sam recimo uzeo svoju Gainwardicu s godinu dana garancije iako je bilo i onih sa 2; međutim, zadnje tri grafe su mi bile Gainward, niti sa jednom nisam imao ni najmanjih problema pa stoga imam povjerenja u njih. |
Ma kontam ja da vi svako posebno govorite svoja mišljenja i ponajviše iskustva o navedenim proizvođačima ali eto ja nisam ništa loše mislio neg je zbunjujuće i za autora i za druge što ima jako puno mišljenja/iskustava koja su potpuno različita.
Ajd nećemo više o tome! Nego neka autor sam odluči koju, moj prijedlog... |
da lol sad ima puno podjeljenih misljenja da sam na kraju zbunjen frend ce uzet Albatron pa cu vidit kak se kod njega ponasa,moj prvi izbor je bio Albatron pa sam i njemu tu preporucio dosta ljudi mi je reklo da je Leadtek bolja mislim da cu nju uzet
|
Eo moram i ja :D
Frendu je riknula Albatron 6600gt nakon 3mj, al eto imao je garanciju, tak da je bez problema dobio drugu... |
Leadtek i Gainward su ipak imena....svaka čast msi-ju, galaxy-ju, albatronu, manli-ju i ostalima ali osobno to ne uzimam ako imam drugog izbora :fiju:
|
LOL, pa obe grafe su iste, ako je Leadtek bolji, to je onda u nekih 0,0001%, a Albatron to dođe malo jeftinije, a ima 3 godine garancije, a u te tri godine ćeš vjerojatno i promijenit grafu :fiju:
|
Rasprave o tome koja firma je bolja/najbolja su uvijek veselo štivo. Zamarate se nepotrebno.
Da se ne ponavaljam... Citiraj:
|
Napokon konkretno, sažeto i jasno mišljenje:chears:
|
OK hvala svima uzet cu Albatron zbog duze garancije,jer ako cu je prodavat kroz koju god bit ce mi je lakse prodat s garancijom
|
Hvala k...., ja trubim stalno da su to referentne kartice i tu nema razlike lol :D
|
Citiraj:
i da uzmi albatronku, sačuvat ćeš u džepu imaš garanciju dužu i nemaš brige. |
uf
sad kad sam vidio rewiew od dx10 http://www.pcekspert.com/articles/514-6.html neznam nebi bas uzimo ovu karticu kaj vi mislite jel to zato jer su igre neoptimizirane il je graficka smece |
pa 8800 muku muči sa dx10 tak da nemoj očekivat da ćeš se naigrat dx10 igara sa 8600
|
koristih 3 leadtekice i 1 gainwardicu. Nikad problema...
Prva je bila Leadtekica TNT Riva 2 64 iz 2001 ;)...ma radila perfektno lol. Iduca je bila FX5200 128 od Gainwarda, kostala je 400kn a za 400kn sam dobio stvarno ok stvari a uzo sam ju na pocetku 2004 mislim. Iduca je bila 6800LE....naravno nju nisam ni dokraja isprobo (imo ju oko 3 mjeseca) jer pravili smo neki party. Kasnije se svi nalili ( ja ponio komp :( . pa smo svi skakali u toj kuci...ma pravi party, oko 3 osli svi u disko, meni puklo idem nazad u tu kucu nes...vratih se, prva vrata razvaljena, provalnik se provuki izmedju 20cem metala-lanaca. Drpili mi komp...gamad! a zejedno i 6800... Sad na 6600GT i prilicno sam zadovoljan moram priznat sa njom. Radi fino a imam ju 1 godinu i 6 mjeseci. Eto...imam 3 Leadtekice i 1 Gainward i govorim samo bolje o njima jer nikad ni kvara...a opet, ja nisam radio 3D modeliranja tako da....a nisu ni imale zasto crknit ;) |
Gainward je imao problema sa Bliss 6800GS serijom koje su na nekim mašinama radile bez bada a na nekima nikako tj opterećivale su CPU na 100% i tak ubijale komp.
Za ostale modele nisam niš takvog čuo. no kada se radi o seriji 8 onda vam je potpuno svejedno koju uzmete jer su sve identične tj referentne a Leadtrek, POV, Gainward samo nakelji svoje naljepnice. Imao sam POV i Gainward 8800GTS i kartice su identične |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |