|
![]() |
#1 |
Registered (Gnj)User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() radi se o AGP verziji XFX, GeForce 7600GT Nova iz Linksa. Ubacim u comp instaliram sve sto treba i sve je ok dok ne pokusam pokrenuti nesto zahtjevnije. Dakle windowzi rade, ali kad pokrenem igru ili npr test u everestu jednostavno mi se ugasi monitor tj baci se u standby kao da je comp ugasen iako igra i dalje radi samo nema slike. Imam Logitech G15 tipkovnicu pa na onom LCD-u imam Performance monitor. Po njemu vidim da cim je opterecenost procesora visa od 50% nestane slika na monitoru. Kad padne ispod 50 opet se pojavi! Prvo sam mislio da je slabo napajanje ( bilo je od 350W) ali kad sam stavio 450W nista se nije poboljsalo. Spojeve sam provjerio, dakle sve je dobro ustekano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
koju si karticu imao prije toga u kompu???ako je to bila ati,onda se mješaju valjda driveri...ali ja mislim da je najbolje rješenje svega ovog da reintaliraš windowse i provjeriš ako si u karticu uštekao kabel za napajanje ako to kartica uopće ima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
driver clinerom počisti ostatke starih drivera... drugo... probaj prebaciti kabel od monitora na drugi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered (Gnj)User
|
bila je ati 9600xt i pocistio sam u safe modu sve driver clinerom ali to se dogadja i kad nema nikakvih drivera gore ...i u safe modu. Ako npr kliknem na my computer zauzece proca kratko skoci i odmah se monitor na sekundu dvije ugasi pa opet upali. Kompletno reinstaliranje bi mi bila zadnja opcija :-/ Ima otraga prikljucak za napajanje i sve je dobro ukljuceno. Napajanje je bilo Chiftec 350W a nabavio sam Chieftec 450W (nepotrebno jer nije pomoglo :-( ) Ima li jos nesto sto bi mogao probati a da nije reinstaliranje windza? Radje bi ju odnio na servis prije tog koraka. Eh da i opcija da ju probam kod nekoga bas nije ostvariva, svi se razbjezali na more ili uce za ispite... @ tutix hvala na dobrodoslici, da je barem sretniji razlog ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
koju ploču imaš ? mislim na čipset ! "reinstalacija" koju predlaže Bugger nema apsolutno veze sa tvojim problemom...tako da ne gubiš vrjeme problem je HW, a ne soft ...ukoliko si deinstalirao ostatke ATI drivera kako smo predložili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered (Gnj)User
|
MSI K8N Neo2 Platinum Chipset • nVIDIA® nForce3 Ultra - AGP3.0 8X |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Registered (Gnj)User
|
Eto na kraju balade cu ipak morati reinstalirati windoze. Ovo mi je odgovorila ekipa iz Linksa Citiraj:
![]() ps jel moram cistu reinstalaciju napraviti ili je dovoljan onaj "popravak" ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|