|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
E-mail problem
Imam jednu datoteku veličine 650mb koju bi trebao poslati u drugu državu. Kako da to učinim s obzirom da mi se javlja Error kako je veličina prevelika za server? Hvala. @radi se o snimci jedne tekme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uploadat na neki site... Ili podjeliti na više fajlova ili sve u jednom na site poput http://www.unbase.com/ Inače, neznam kakav je taj unbase, ali meni sendspace super radi, ali njemu je max 300MB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
splitaj datoteku sa WinRAR-om i uploadaj na neki servis ^^ /rapidshare.com i pošalji mu mailom linkove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovo sa splitanjem ni neću koristiti jer znam da ta osoba neće to znati spojiti. Zato bi išao na neko jedinstveno rješenje. Jel ima neka varijanta da to još smanjim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Možeš ti to smanjit na puno varijanti, ali sa skoro svakoj ćeš gubiti kvalitetu snimke, pa ti i nije baš preporučljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
mailom nikako neces poslat 650 Mb!!!! max kaj se podrzava E-mailom je 10 Mb i to kod gmaila. Jedini nacin je da nabavis od nekog FTP, puknes gore, das pristupni pass i username osobi, ona se spoji na FTP i skine si...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako je snimka, staviti na you tube? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
mislim da je jednostavnije da ta osoba instalira WinRAR i samo desni klik "Extract here..." nego da se spaja na FTP itd....btw. rapid podržava MAX: 100MB ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
najjednostavnije: sa winrarom podijelit fajl (nivo kompresije storage) na size 100mb (pod opcijama ima od ZIP floppy size 100, ispadne otrpilike 96mB) uploadat na rapidshare osoba s kine te linkove i s winrarom desni klike extract here, to će za osobu bit najednostavnije, pretpostavljam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Digni na svom kompu HTTP/FTP server pa neka skida odmah od tebe, najbolje pomoću download managera. To ti je par klikova mišem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|