![]() |
E-mail problem
Imam jednu datoteku veličine 650mb koju bi trebao poslati u drugu državu.
Kako da to učinim s obzirom da mi se javlja Error kako je veličina prevelika za server? Hvala. @radi se o snimci jedne tekme. |
Uploadat na neki site...
Ili podjeliti na više fajlova ili sve u jednom na site poput http://www.unbase.com/ Inače, neznam kakav je taj unbase, ali meni sendspace super radi, ali njemu je max 300MB |
splitaj datoteku sa WinRAR-om i uploadaj na neki servis ^^ /rapidshare.com i pošalji mu mailom linkove ;)
|
Ovo sa splitanjem ni neću koristiti jer znam da ta osoba neće to znati spojiti.
Zato bi išao na neko jedinstveno rješenje. Jel ima neka varijanta da to još smanjim? |
Možeš ti to smanjit na puno varijanti, ali sa skoro svakoj ćeš gubiti kvalitetu snimke, pa ti i nije baš preporučljivo.
|
mailom nikako neces poslat 650 Mb!!!!
max kaj se podrzava E-mailom je 10 Mb i to kod gmaila. Jedini nacin je da nabavis od nekog FTP, puknes gore, das pristupni pass i username osobi, ona se spoji na FTP i skine si... |
Emule?
inače, jel rapidshare ne podržava datoteke do 2GB? |
Ako je snimka, staviti na you tube?
|
Citiraj:
|
mislim da je jednostavnije da ta osoba instalira WinRAR i samo desni klik "Extract here..." nego da se spaja na FTP itd....btw. rapid podržava MAX: 100MB ;)
|
Citiraj:
|
najjednostavnije:
sa winrarom podijelit fajl (nivo kompresije storage) na size 100mb (pod opcijama ima od ZIP floppy size 100, ispadne otrpilike 96mB) uploadat na rapidshare osoba s kine te linkove i s winrarom desni klike extract here, to će za osobu bit najednostavnije, pretpostavljam |
Ovaj unbase ima 1GB limit...ako doista radi kako piše, s njim bi to trebalo bez problema ići...
Samo pitanje je kakav je DL bandwith sa njega... |
Digni na svom kompu HTTP/FTP server pa neka skida odmah od tebe, najbolje pomoću download managera. To ti je par klikova mišem.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |