|
![]() |
#31 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
o moj bože,kakva je to država di...di...neće SUBOTOM! mislim da moram nabavit auto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Blizu si, javi se kad ja i Crash budemo isli kombijem ![]() Ili sačekaj dok ne dođu kod nas ![]() Btw, samo nemoj zaboraviti novcanik (ponesi barem koju kunu za cure, cist da ne bude prazan) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Može te okrast jedino ako ne gledaš u nju. tj. ako se nagneš glavom na iza i zatvoriš oči i uživaš... Ja više volim gledat... tako da bi meni teško bilošta otele osim prašine iz auta...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Svala im čast - lijepo te oprale ... Bilo kako bilo,to jest krađa. Samo nekako mi se čini da ih nećeš prijaviti policiji ![]() Dodušeteško da se to meni dogodi - idem u shoping isklučivo sa ženom ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
.
|
LOL , dođi i ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
od LemilicE
|
imam ja kamion sa prikolicom ako ne stanete svi u kombi ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
prcknedl
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pa mogo si ih sh***at...u utorak, srijedu,...mogo si sakriti novčanik i uživati... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
gabre, ne bih reko da je to lovacka ... vidis da fanatika nema na forumu otkako je otvorio ovaj topic, ocito mu je zena procitala topic i onda ga objesila ........ ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Lorde dobra ideja! ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@Fanatik LOL mogo bi pisat price i pricice za xxx Casopise, cak i objavit blog (ak vec nemas na tu temu) ![]() imo bi brdo para ;D ![]()
![]() |
#47 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ovo je definitivno naj***eniji topic na forumu u zadnjih godinu dana... onda dakle ovako: svi se nađemo kod Lorda, pokupimo kamion, ja cu ponjet pol kile onih ljepih zutih kovanica, da se cure bar vrate punih đepova (a i usta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() kakve lovačke, ti sumnjaš u prljavost mojih stakala na autu??? treba to čistit svaki dan ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ajde priznaj nam,koliko si šamara dobio,sati bio vezan za krevet kad je žena vidjela ovaj topic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
A mighty pirate!
|
Lorde editaj taj post prije nego što ga lejdibag spazi inaće ti neće imat šta zadovoljavat ![]() ajmo otić po novčanike u sve po 12 kuna(u kojem ironično gotovo ništa nije po 12 kuna,o moj bože) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
od LemilicE
|
Sad sam se sjetio da je reklama na Hrvatskom radiju 2 za Mercator: Mercator, ugodno i povoljno... LOL Što je najbolje emitira se na još par jezika. Mercator, pleasent and convinient... mađarski: Mercator, kelemeš ishostuš ![]() koj smjeh
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
A mighty pirate!
|
mene samo zanima koji je limit,govorim o kreditnim jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
a jeste napaljeni auuuu pa jel moguce da je takva kriza ![]() ![]() ono cure jadne zaradjuju za zivot, riskiraju da ne nabasaju na kakvog ludjakam a vi tu smisljate snobovski plan kako ih (grupno) iskoristit, ma sram neka vas bude, sram!!..ono, nadam se zbog njih da ostavljate dobre napojnice ![]() ![]() i kak se bute dogovorili kome ce...znate vec...prvom jel..., nemojte da se PCE-ovska solidarnost pretvori u masovni fight u kojem ce doticni clanovi zbog ometanja javnog mira i reda, nanosenja fizickih ozljeda, i nezakonitog bavljenja prostitu...jel...., zavrsit na ispitivanju kod jubi-to ministra ![]() na kraju ce najvise ispastat onaj jadni kamion, RIP ![]() EDIT: primjetio sam da ova tema im 59 pregleda i 58 odgovora, to je 98,3% hmmm ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 03.07.2007. u 01:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To su amaterke, pa zna se da je najmanje love u novčaniku. Bolje vam je da se Ladybug ne pridružuje dotičnom ženskom duu; onda bi dečki u krucijalnom (lol) času prepisali: mobitel, kuću, auto, penziju, kreditne kartice, sve ovjereno kod službenika, a do kraja autoceste falio bi im i jedan bubreg. ![]() Zna se kako se dočekuje muškarca koji je zaslužio, a kako muškarca koji nije zaslužio. Nijedan od tih ne uključuje pivu ![]() Baš ste smješni, dečki ![]() edit: e, da, usudli li se neki od članova PCE gang bang squada ordinirat po zgbačkim Mercatorima, ne gine mu da ostane i bez svog pretty lickle kompjutera ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 03.07.2007. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|