![]() |
OPREZ!!!
Dragi prijatelji,
Ovo pisem da vas upozorim na nesto sto mi se dogodilo i zato sto sam postao nevina zrtva prevare ispred supermarketa. Dogodilo se je ispred Mercator centra u Splitu, a vrlo lako moze se dogoditi i vama. Evo kako to izgleda. Dvije zgodne, tamnopute 18 - godisnjakinje prilaze do vasega auta upravo kad slazete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedista i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih pocne cistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaze: "Zivio!" sa juznjackim naglaskom. Nemoguce je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvalis za ciscenje stakla i ponudis nesto novaca, kazu da im treba prijevoz do Sinja i pitaju mozes li ih povesti. Ako pristanes, obje udju u auto i sjednu na zadnje sjediste. U toku voznje, odmah nakon sto izadjete na autoput, one se pocinju dirati, maziti i ljubiti, a onda jedna preskoci na prednje sjediste i otkopca ti hlace, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novcanik... Ja sam na taj nacin bio napadnut u utorak, srijedu, cetvrtak i petak, ali u subotu i nedjelju nisam ih vise mogao naci! Budite oprezni! |
:lol2:
|
Citiraj:
|
Rofl,stvarno opreza nikad dosta..LOL
|
:roller:
Pa kako su te shebale par dana zaredom na istu foru?! :lol2: |
nije mogao odoliti...:)
|
Nije tako sta vec bilo ali se radnja odvijala u sloveniji i radilo se o slovenkama? :D
|
na zaustavnu traku i izbavciti van..ili ne? :D :D
|
Citiraj:
Mozda nerade subotom i nedjeljom.:lol2: |
Za***i to...
Ko ce svaki dan kupovati novi novcanik? =) |
Citiraj:
lol pa jel ti nije bilo dost sto ti ga jednom popusila xD :lol2: |
Ma nije, on je se svaki put vraćao da vidi jer mu kod njih ostao novčanik :D
|
:lol2: :lol2:
Možda ih nema jer su potrošile sredstvo za pranje prozora...mogao bih i ja navratit malo...Mercator kažeš...:fiju: :D Jel tko za da dođemo nas više sa kombijem jednim :D |
Citiraj:
mozeee, al ja nosim prazan novčanik xD:lol2: :lol2: |
Vi niste normalni:lol2: ja sam umro od smijeha kad sam cito:lol2:
|
Zakaj mene neceju silovati 2 p***e, iz novcanika mi nemaju kaj ukrasti jer je skoro uvjek prazni :D
|
Zivot je okrutan
|
Ja bi dam svaki dan da me okradu!!!
A novčanik ne nosim nikada, kao ni dokumente, vozačku... Tako da mi niti nemaju šta okrast. Imam samo zgužvani cash u đepu :) Nemogu, a da se ne zamislim takvu situaciju... Dobiješ besplatno pranje stakla i pranje ******* znate na što mislim :) |
Aaaaaaaaa
looooool :D:D:D Ja bi se skucao da mi to naprave dok vozim, znate čovjek se uživi...... :D Ali orginalne su moram priznat, samo da vidim da mi to naprave uključio bi brisače kad bi izašle iz auta, a ostalo znate kak ide.. :D |
hahahahahahaha!!!!!!
|
Možda im mercator plača da skupljaju više mušterija :)
|
pa ti budi lud i vrebaj cehinje po plazi....kazes Mercator u Splitu jel....hmmm mogao bi se provozat docentno:D , jel ima kakva akcija da ne idem djabe?:lol2:
|
(Cure) ne rade vikendom, navrati sutra :D
|
Citiraj:
|
ma ja bi im dal sve i tako opet i opet i opet i opet.... :)
dobar :D |
fanAtik je ušutio sigurno jadan već treću noć čeka pred mercatorom...
nemoj se ubiti nije sve tako crno...ne možeš svaki dan biti tako sretno pokraden...:D |
Vjerojatno su se preselile u drugi grad :D
|
Skužili ljudi pa promjenile lokaciju :D
|
Nadam se da ce navratit i do Slavonije malo :fiju: :D
|
točnije u OSijek:...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |